Muzyka w ciąży
-
Bardzo bym chciała czas ciąży spędzić jak najlepiej, jak najzdrowiej, jak najrelaksującej (jeśli jest takie słowo w ogóle) i przyszło mi na myśl: czego słuchają mamy w ciąży? Jestem jak najbardziej za puszczaniem muzyki spokojnej, relaksacyjnej i wpadło mi w oko radio dla mam, które oczekują swoich pociech.
http://www.radio4baby.pl/pregnant-women
Czy któraś z was słucha tego radia? Jeśli macie jakieś swoje propozycje bardzo chętnie bym je poznałaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2014, 17:37
Kajaoli, le'nutka lubią tę wiadomość
-
O nie wiedziałam, że jest radio dla kobiet w ciąży Ja słucham muzyki z płyt. Ostatnio mężuś zaopatrzył mnie w niezłą kolekcję, a mamy też wiele z poprzednich lat. Ostatnio słucham Grechuty, Stinga, Claptona, muzyki filmowej - Secret Garden - polecam piękna muzyka, Scent of a woman i klasyka - Pavarotti, Bocelli i mam taki komplet 4 płyt - The best Classics... Ever.
kalitria lubi tę wiadomość
-
Mnie w obecnym stanie relaksujaca muzyka tak relaksuje ze chce mi sie tylko spac Jestem na etapie szukania i ciągnie mnie na Vivaldiego. Maja - niezla kolekcja, dzieki za podpowiedz.
Macie jeszcze jakies polskie propozycje?mychowe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja obecnie slucham muzyki relaksacyjnej do jogi jak np. Snatam Kaur
Wspanialy glos i energia, czasami jak mnie nachodzi to nawet z nia sobie spiewam i to mnie bardzo relaksuje, mam nadzieje, ze dzidziusia tez
Chetnie poslucham radia poleconego przez ciebie Kalitria, nie wiedzialam, ze cos takiego istnieje.
Pozdrawiam wszystkich -