X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Neoparin i progesteron besins
Odpowiedz

Neoparin i progesteron besins

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Katar8 Nowa

Wysłany: 21 lutego 2022, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zostało mi po procedurze ivf kilka opakowań Neoparin (dawki 0,6 i 0,8) oraz progesteronu Besins.
    W razie czego proszę o maila [email protected]

• madilili Znajoma

Wysłany: 25 lutego 2022, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, mam 4 opakowania Neoparin 0.4

madi
  • Forumowiczka Ekspertka

Wysłany: 26 marca 2022, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również mam neoparin 0,4 (3 całe nowe opakowania, oraz jedno otwarte - bez jednego zastrzyku), zapraszam

p19udqk3gr1pblu2.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ