X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Niepokojące USG
Odpowiedz

Niepokojące USG

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Desire777 Nowa

Wysłany: 13 maja, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobietki!
    Mam nietypowe pytanie. Współżyłam przed miesiączka w trakcie i po. Miałam okres który trwał 1 tydzień i dwa dni. Później 5 dni przerwy a teraz krwawie to na jasny czerwony albo ciemny. Byłam u Specjalisty, powiedziała, że raczej to była torbiel. "Coś tam pękło i krew leci" Mam USG. Nie wiem, jest tam zaznaczone jakieś kółeczko, czy to może być wczesna ciąża ? Bardzo się boję, że lekarz był niepewny.

Chętnie podzielę się zdjęciem USG

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja, 14:00

• promykk Autorytet

Wysłany: 13 maja, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Desire777 wrote:
    Hej kobietki!
    Mam nietypowe pytanie. Współżyłam przed miesiączka w trakcie i po. Miałam okres który trwał 1 tydzień i dwa dni. Później 5 dni przerwy a teraz krwawie to na jasny czerwony albo ciemny. Byłam u Specjalisty, powiedziała, że raczej to była torbiel. "Coś tam pękło i krew leci" Mam USG. Nie wiem, jest tam zaznaczone jakieś kółeczko, czy to może być wczesna ciąża ? Bardzo się boję, że lekarz był niepewny.

Chętnie podzielę się zdjęciem USG
    Ciąża jest widoczna na usg najwcześniej ok. 5 tygodni od ostatniej miesiączki. Jeśli jest widoczna na USG to test ciążowy już dawno wyjdzie pozytywny, także zrobić test. 😉

Desire777 lubi tę wiadomość

10.2024 💔 9tc, zabieg
    30.12.24 ⏸️
    NIFTY pro niskie ryzyka 🩷👧
    04.08 2700g 🧁
    05.09 🎂🥳 3200g, 55cm, 10 pkt.

age.png
  • marcellinna Znajoma

Wysłany: 15 maja, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    test i będziesz wiedziała :)
    Tymczasem polecam takie poszukiwania https://kupiecmieszkan.pl/sprzedaz-nieruchomosci/
    Można się rozluźnić.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca, 13:20

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ