Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Niepokojące USG
Odpowiedz

Niepokojące USG

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Desire777 Nowa

Wysłany: 13 maja 2025, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobietki!
    Mam nietypowe pytanie. Współżyłam przed miesiączka w trakcie i po. Miałam okres który trwał 1 tydzień i dwa dni. Później 5 dni przerwy a teraz krwawie to na jasny czerwony albo ciemny. Byłam u Specjalisty, powiedziała, że raczej to była torbiel. "Coś tam pękło i krew leci" Mam USG. Nie wiem, jest tam zaznaczone jakieś kółeczko, czy to może być wczesna ciąża ? Bardzo się boję, że lekarz był niepewny.

Chętnie podzielę się zdjęciem USG

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2025, 14:00

• promykk Autorytet

Wysłany: 13 maja 2025, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Desire777 wrote:
    Hej kobietki!
    Mam nietypowe pytanie. Współżyłam przed miesiączka w trakcie i po. Miałam okres który trwał 1 tydzień i dwa dni. Później 5 dni przerwy a teraz krwawie to na jasny czerwony albo ciemny. Byłam u Specjalisty, powiedziała, że raczej to była torbiel. "Coś tam pękło i krew leci" Mam USG. Nie wiem, jest tam zaznaczone jakieś kółeczko, czy to może być wczesna ciąża ? Bardzo się boję, że lekarz był niepewny.

Chętnie podzielę się zdjęciem USG
    Ciąża jest widoczna na usg najwcześniej ok. 5 tygodni od ostatniej miesiączki. Jeśli jest widoczna na USG to test ciążowy już dawno wyjdzie pozytywny, także zrobić test. 😉

Desire777 lubi tę wiadomość

10.2024 💔 9tc, zabieg
    30.12.24 ⏸️
    NIFTY pro niskie ryzyka 🩷👧
    04.08 2700g 🧁
    05.09 🎂🥳 3200g, 55cm, 10 pkt.

age.png
  • marcellinna Znajoma

Wysłany: 15 maja 2025, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    test i będziesz wiedziała :)
    Tymczasem polecam takie poszukiwania https://kupiecmieszkan.pl/sprzedaz-nieruchomosci/
    Można się rozluźnić.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2025, 13:20

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam

Kwas DHA to jedna z substancji niezbędnych do prawidłowego rozwoju płodu. Jego suplementacja jest zalecana przez ekspertów, a w aptekach znajdziemy wiele preparatów zawierających ten składnik. Najczęściej jest pozyskiwany z ryb morskich, jednak coraz więcej przyszłych mam sięga po DHA z alg. Jakie są jego właściwości i czym różni się od rybiego? Dowiedz się więcej na temat suplementacji DHA w ciąży – kiedy zacząć i jakie dawki stosować?

CZYTAJ WIĘCEJ