X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Nieprzyjemne uczucie w pochwie- 4 mies. ciąży
Odpowiedz

Nieprzyjemne uczucie w pochwie- 4 mies. ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • AniaAnia1 Autorytet

Wysłany: 25 października 2022, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,
    Jestem w 17 tyg. Od 2 tyg. przy napinaniu mięśni i jakby przy wypychaniu mam uczucie jakbym coś miała w pochwie (porownałabym to do uczucia źle założonego tamponu).
    Mój ginekolog prowadzący zbadał szyjkę, dodatkowo wziernikiem, usg...wszystko ok...
    No ale uczucie jest nieprzyjemne...
    Może to cewka moczowa? Badanie moczu ok.
    Macie jakiś pomysł?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2022, 21:06

• Ultra-Dżasta Autorytet

Wysłany: 25 października 2022, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, przejdź się do fizjoterapeutki uroginekologocznej 😊. Jedyne co przychodzi mi do głowy 😉.

11.2022r., Karol ❤
    12.2021r., 8tc 👼 Józef, trisomia 13 🖤

👩‍🏭 28 l.
    👨‍🔧 26 l.

🏃‍♀️🧗‍♀️🏞❤
    IG: @czytanki.matki
  • AniaAnia1 Autorytet

Wysłany: 25 października 2022, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapisałam się, idę w piątek 😉

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ