X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Nieprzyjemne uczucie w pochwie- 4 mies. ciąży
Odpowiedz

Nieprzyjemne uczucie w pochwie- 4 mies. ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • AniaAnia1 Autorytet

Wysłany: 25 października 2022, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,
    Jestem w 17 tyg. Od 2 tyg. przy napinaniu mięśni i jakby przy wypychaniu mam uczucie jakbym coś miała w pochwie (porownałabym to do uczucia źle założonego tamponu).
    Mój ginekolog prowadzący zbadał szyjkę, dodatkowo wziernikiem, usg...wszystko ok...
    No ale uczucie jest nieprzyjemne...
    Może to cewka moczowa? Badanie moczu ok.
    Macie jakiś pomysł?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2022, 21:06

• Ultra-Dżasta Autorytet

Wysłany: 25 października 2022, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, przejdź się do fizjoterapeutki uroginekologocznej 😊. Jedyne co przychodzi mi do głowy 😉.

11.2022r., Karol ❤
    12.2021r., 8tc 👼 Józef, trisomia 13 🖤

👩‍🏭 28 l.
    👨‍🔧 26 l.

🏃‍♀️🧗‍♀️🏞❤
    IG: @czytanki.matki
  • AniaAnia1 Autorytet

Wysłany: 25 października 2022, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapisałam się, idę w piątek 😉

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak interpretować wynik testu ciążowego i co robić dalej?

Testy ciążowe są jednymi z najczęściej stosowanych narzędzi diagnostycznych w warunkach domowych. Choć ich obsługa wydaje się prosta, interpretacja wyniku może wzbudzać wiele pytań - zwłaszcza gdy rezultat jest niejednoznaczny, pojawia się wcześniej niż zaleca producent lub gdy towarzyszą mu objawy wymagające szerszej oceny medycznej. Zrozumienie działania testów wykrywających gonadotropinę kosmówkową (hCG), a także świadomość ograniczeń tych metod pozwala trafniej ocenić sytuację i podjąć odpowiednie kroki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ