X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Niewydolność żylna/leki
Odpowiedz

Niewydolność żylna/leki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Karlala Nowa

Wysłany: 3 lipca 2024, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, czy ktoś miała przepisany acard w ciąży ze względu na niewydolność żylną? Jakiś czas temu miałam Doppler kończyn dolnych wyszła niewydolność, lekarz przepisał acard ale trochę się obawiam, ponieważ nie znałam wątku przyjmowania acard przy niewydolność żylnej. Dziękuję za odpowiedzi

• Tyśka36 Ekspertka

Wysłany: 26 lipca 2024, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karlala wrote:
    Dzień dobry, czy ktoś miała przepisany acard w ciąży ze względu na niewydolność żylną? Jakiś czas temu miałam Doppler kończyn dolnych wyszła niewydolność, lekarz przepisał acard ale trochę się obawiam, ponieważ nie znałam wątku przyjmowania acard przy niewydolność żylnej. Dziękuję za odpowiedzi
    Hej ja biorę acard i neoparin zastrzyki

monii00 lubi tę wiadomość

• Martyna Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2024, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja biorę acard profilaktycznie. 150mg na noc

04.24 22+2 💔
    06.24 ⏸️
    10.03.25 Zosia ❤️
    age.png
  • monii00 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2024, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyśka36 wrote:
    Hej ja biorę acard i neoparin zastrzyki
    Ja tak samo po incydencie zakrzepowym

👧 29 l. 🧔‍♂️ 34 l. 👶🏻💙

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ