X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Niewydolność żylna/leki
Odpowiedz

Niewydolność żylna/leki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Karlala Nowa

Wysłany: 3 lipca 2024, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, czy ktoś miała przepisany acard w ciąży ze względu na niewydolność żylną? Jakiś czas temu miałam Doppler kończyn dolnych wyszła niewydolność, lekarz przepisał acard ale trochę się obawiam, ponieważ nie znałam wątku przyjmowania acard przy niewydolność żylnej. Dziękuję za odpowiedzi

• Tyśka36 Ekspertka

Wysłany: 26 lipca 2024, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karlala wrote:
    Dzień dobry, czy ktoś miała przepisany acard w ciąży ze względu na niewydolność żylną? Jakiś czas temu miałam Doppler kończyn dolnych wyszła niewydolność, lekarz przepisał acard ale trochę się obawiam, ponieważ nie znałam wątku przyjmowania acard przy niewydolność żylnej. Dziękuję za odpowiedzi
    Hej ja biorę acard i neoparin zastrzyki

monii00 lubi tę wiadomość

• Martyna Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2024, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja biorę acard profilaktycznie. 150mg na noc

04.24 22+2 💔
    06.24 ⏸️
    24.07❤️1,05cm❤️
    7.08 ❤️2,4cm 🐻
    07.09 7,5cm 👧 🩷 ryzyka niskie
    16.09 120g szczęścia 🥰
    2.10 213g wstydziocha 🫣
    15.10 300g gwiazdy ✨ II prenatalne OK
    29.10 438g łobuziary 🍩
    12.11 628g echo ❤️ ok
    29.11 814g akrobatki 🤸🏼‍♀️
    18.12 1145g ✨✨
    28.12 1590g, 35cm prenatalne 🥰🥰
    10.01 1969g wielkoluda 🥹
    27.01 2227g 😍
    11.02 wizyta 🙏🏽
    preg.png
  • monii00 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2024, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyśka36 wrote:
    Hej ja biorę acard i neoparin zastrzyki
    Ja tak samo po incydencie zakrzepowym

👧 29 l. 🧔‍♂️ 34 l. 👶🏻💙

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ