SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Wiesz, że jest ważny. Ale czy wiesz, który, kiedy i dlaczego?
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Niskie białko paopa
Odpowiedz

Niskie białko paopa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • aniaaniak Znajoma

Wysłany: 22 września 2025, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam niedawno na pierwszym prenatalnym i wszystkie wyniki wyszły w porządku, ryzyka chorób genetycznych są bardzo niskie Niestety wynik białka PAPP-A mam niski – 0.293 MoM. Lekarz przepisał Acard 150 i powiedział, że reszta wygląda dobrze.
    Mimo to bardzo się martwię… Czy któraś z Was też miała tak niskie białko PAPP-A? Jak to wyglądało u Was dalej?

• Blackapple Autorytet

Wysłany: 24 września 2025, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam jakoś 0.36 mom i brałam acard, wszystko było ok do końca ciąży.

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ