Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Niskie białko paopa
Odpowiedz

Niskie białko paopa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • aniaaniak Znajoma

Wysłany: 22 września 2025, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam niedawno na pierwszym prenatalnym i wszystkie wyniki wyszły w porządku, ryzyka chorób genetycznych są bardzo niskie Niestety wynik białka PAPP-A mam niski – 0.293 MoM. Lekarz przepisał Acard 150 i powiedział, że reszta wygląda dobrze.
    Mimo to bardzo się martwię… Czy któraś z Was też miała tak niskie białko PAPP-A? Jak to wyglądało u Was dalej?

• Blackapple Autorytet

Wysłany: 24 września 2025, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam jakoś 0.36 mom i brałam acard, wszystko było ok do końca ciąży.

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ