Od którego dnia dpo rosła beta
-
Hejo, mam pytanie do was
! Ile dni po owulacji zaczęły wam się pozytywne testy nawet te bardzo blade oraz jeśli ktoś był na becie to od którego momentu, u mnie 10 dpo i beta negatywna. Czekam do 14dpo ale nie wiem czy robić sobie nadzieje
• 24 lata| PCOS| wysokie androgeny| wysokie antyTPO antyTG| AMH 5,81
• starania od stycznia 2025
• diagnoza PCOS czerwiec 2025
• próby naturalne
• DIANE 35 od stycznia 2026 (obniżenie testosteronu)
• stymulacja letrozol + ovi od kwietnia 2026
• opanowane hormony, tarczyca, żelazo itp -
Ja robilam test bodajże w 12 dpo i byla kreska z popołudniowego siku. Betę robilam dopiero 2 dni później, ponieważ to byla majówka i byla juz na poziomie 97Zula18 wrote:Hejo, mam pytanie do was
! Ile dni po owulacji zaczęły wam się pozytywne testy nawet te bardzo blade oraz jeśli ktoś był na becie to od którego momentu, u mnie 10 dpo i beta negatywna. Czekam do 14dpo ale nie wiem czy robić sobie nadzieje
Zula18 lubi tę wiadomość
-
Hej. Robiłam test rano 11 dpo i była delikatna kreseczka i beta na poziomie 27 mIU/ml. Kojarzę, że niektórym dziewczynom testy wychodziły negatywne 10 dpo, a dwa lub cztery dni później już pozytywne. Trzymam mocno kciuki! 🫶🏻
Zula18 lubi tę wiadomość
-
Luna11 wrote:Hej. Robiłam test rano 11 dpo i była delikatna kreseczka i beta na poziomie 27 mIU/ml. Kojarzę, że niektórym dziewczynom testy wychodziły negatywne 10 dpo, a dwa lub cztery dni później już pozytywne. Trzymam mocno kciuki! 🫶🏻
Właśnie szukam takich przypadków 🫣 lekarka kazała mi czekać do 14 dpo, bo mogło dojść do późniejszego zagnieżdżenia ale chat twierdzi, że mało jest takich przypadków• 24 lata| PCOS| wysokie androgeny| wysokie antyTPO antyTG| AMH 5,81
• starania od stycznia 2025
• diagnoza PCOS czerwiec 2025
• próby naturalne
• DIANE 35 od stycznia 2026 (obniżenie testosteronu)
• stymulacja letrozol + ovi od kwietnia 2026
• opanowane hormony, tarczyca, żelazo itp -