Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Od którego dnia dpo rosła beta
Odpowiedz

Od którego dnia dpo rosła beta

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Zula18 Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo, mam pytanie do was :)! Ile dni po owulacji zaczęły wam się pozytywne testy nawet te bardzo blade oraz jeśli ktoś był na becie to od którego momentu, u mnie 10 dpo i beta negatywna. Czekam do 14dpo ale nie wiem czy robić sobie nadzieje

• 24 lata| PCOS| wysokie androgeny| wysokie antyTPO antyTG| AMH 5,81
    • starania od stycznia 2025
    • diagnoza PCOS czerwiec 2025
    • próby naturalne
    • DIANE 35 od stycznia 2026 (obniżenie testosteronu)
    • stymulacja letrozol + ovi od kwietnia 2026

• opanowane hormony, tarczyca, żelazo itp
  • kropka_aga Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zula18 wrote:
    Hejo, mam pytanie do was :)! Ile dni po owulacji zaczęły wam się pozytywne testy nawet te bardzo blade oraz jeśli ktoś był na becie to od którego momentu, u mnie 10 dpo i beta negatywna. Czekam do 14dpo ale nie wiem czy robić sobie nadzieje
    Ja robilam test bodajże w 12 dpo i byla kreska z popołudniowego siku. Betę robilam dopiero 2 dni później, ponieważ to byla majówka i byla juz na poziomie 97 :)

Zula18 lubi tę wiadomość

22.12.2025 3100g, 54cm 🩵

age.png
  • Luna11 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Robiłam test rano 11 dpo i była delikatna kreseczka i beta na poziomie 27 mIU/ml. Kojarzę, że niektórym dziewczynom testy wychodziły negatywne 10 dpo, a dwa lub cztery dni później już pozytywne. Trzymam mocno kciuki! 🫶🏻

Zula18 lubi tę wiadomość

👧 28

✨️ 09.12 pierwsze dwie kreski w 12 cs

🌼 19.12 - CRL 0,77 mm okruszka
    🌼 08.01 - CRL 1,54 cm + ❤️
    🌼 16.01 - CRL 2,5 cm
    🌼 01.02 - nifty - zdrowy chłopczyk 💙
    🌼 13.02 - CRL 7,16 cm
    🌼 16.03 - 243 g (17+2)
    🌼 03.04 - 369 g (19+4)

preg.png
  • Zula18 Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna11 wrote:
    Hej. Robiłam test rano 11 dpo i była delikatna kreseczka i beta na poziomie 27 mIU/ml. Kojarzę, że niektórym dziewczynom testy wychodziły negatywne 10 dpo, a dwa lub cztery dni później już pozytywne. Trzymam mocno kciuki! 🫶🏻

Właśnie szukam takich przypadków 🫣 lekarka kazała mi czekać do 14 dpo, bo mogło dojść do późniejszego zagnieżdżenia ale chat twierdzi, że mało jest takich przypadków

• 24 lata| PCOS| wysokie androgeny| wysokie antyTPO antyTG| AMH 5,81
    • starania od stycznia 2025
    • diagnoza PCOS czerwiec 2025
    • próby naturalne
    • DIANE 35 od stycznia 2026 (obniżenie testosteronu)
    • stymulacja letrozol + ovi od kwietnia 2026

• opanowane hormony, tarczyca, żelazo itp
  • WiolaP Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tak bylo w poprzedniej ciazy 😁12 dpo test bialy a 15 dpo na tescie cien cienia a beta juz przeszlo 100💪Nie trac nadziei,trzymam kciuki✊

preg.png

3 na pokładzie 🩷🩷🩵
    Czekamy na dziewczynke 🩷🌷
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ