X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Odbijanie noworodka
Odpowiedz

Odbijanie noworodka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • polka55 Znajoma

Wysłany: 9 sierpnia, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    Mam problem z odbiciem noworodka, niestety odbijanie na barku mi nie wychodzi 😟 bardzo rzadko udaje mi sie dobrze zlapac dziecko, niestety bardzo sie tym denerwuje i frustruje, nie chce zeby Maluszek przeze mnie cierpiał z ulewaniem i chyba z tych nerwów cały czas myślę że zle to robie, dzisiaj mi ulał/zwymiotował na plecy 😟 Czy macie jakieś inne sposoby/pozycje na odbicie 3 tygodniowego noworodka?

• Nineq Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://www.facebook.com/humanicusclinic/videos/fizjoterapeuta-radzi-jak-odbija%25C4%2587-dzidziusia-po-jedzeniu1-na-kolanach-rodzica-w-l/888466465971827/&ved=2ahUKEwiWqbmxkP6OAxXOJRAIHe4-DPYQu6AFegQICRAC&usg=AOvVaw1vOPfjBoJ9FsmgD_ADeGJT

💔👼28/03/2024

💙🫅01/06/2025

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ