X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Opalanie
Odpowiedz

Opalanie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • dżoana90 Koleżanka

Wysłany: 19 lipca 2017, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,
    Wyszlam wczoraj do południa z siostrzencem na działkę, słońce grzało, raz zachodzie za chmury.
    Dzis mam czerwone ręce i nogi. Czy moglam tym kontaktem że slońcem zaszkodzic dziecku? Jestem w 22 tc

• MalaHD Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2017, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, opalanie nie szkodzi dziecku. Możesz jedynie odpalić się nie równomiernie przez hormony i trzeba uważać żeby się nie przegrzac. Ostatnio mamaginekokog pisała, że nie ma przeciwwskazań do opalania brzucha. Ja jednak wolę go nie wystawiać na słoneczko ;)

klz9jw4z5xllyqdn.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ