SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne organizacja dokumentów i wyników podczas wizyty u lekarza prowadzącego ciążę
Odpowiedz

organizacja dokumentów i wyników podczas wizyty u lekarza prowadzącego ciążę

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ofcooo Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W czym nosicie wyniki i wszystkie dokumenty? Jest tego tak dużo..... Mam założyć jakiś segregator z przegródkami albo teczkę?

Jak sobie organizujecie cała dokumentację kiedy idziecie do lekarza prowadzącego ciażę?

zem3h371xcq8c2sz.png
    qdkkwn15frnb311v.png
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W teczce, starczy ;).

Mam jedną teczkę, którą zawsze biorę ze sobą do lekarza, w niej wyniki badań, usg, itd., poukładane chronologicznie. Raczej te starsze nigdy nie są potrzebne, ale noszę wszystko w jednym miejscu, żeby się nie zapodziało.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam założona teczkę gdzie trzymam wszystkie wyniki do końca ciazy tego trochę ci sie nabiera wiec warto założyć :) a z takimi pytaniami to warto zadać je np na wątkach trymestralnych a nie odrazu zakładać nowy wątek bo tu dostanie kilka odp i tylko zasmieca forum :)

Martynika, juicca lubią tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ