Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne organizacja dokumentów i wyników podczas wizyty u lekarza prowadzącego ciążę
Odpowiedz

organizacja dokumentów i wyników podczas wizyty u lekarza prowadzącego ciążę

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ofcooo Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W czym nosicie wyniki i wszystkie dokumenty? Jest tego tak dużo..... Mam założyć jakiś segregator z przegródkami albo teczkę?

Jak sobie organizujecie cała dokumentację kiedy idziecie do lekarza prowadzącego ciażę?

zem3h371xcq8c2sz.png
    qdkkwn15frnb311v.png
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W teczce, starczy ;).

Mam jedną teczkę, którą zawsze biorę ze sobą do lekarza, w niej wyniki badań, usg, itd., poukładane chronologicznie. Raczej te starsze nigdy nie są potrzebne, ale noszę wszystko w jednym miejscu, żeby się nie zapodziało.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam założona teczkę gdzie trzymam wszystkie wyniki do końca ciazy tego trochę ci sie nabiera wiec warto założyć :) a z takimi pytaniami to warto zadać je np na wątkach trymestralnych a nie odrazu zakładać nowy wątek bo tu dostanie kilka odp i tylko zasmieca forum :)

Martynika, juicca lubią tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ