X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne organizacja dokumentów i wyników podczas wizyty u lekarza prowadzącego ciążę
Odpowiedz

organizacja dokumentów i wyników podczas wizyty u lekarza prowadzącego ciążę

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ofcooo Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W czym nosicie wyniki i wszystkie dokumenty? Jest tego tak dużo..... Mam założyć jakiś segregator z przegródkami albo teczkę?

Jak sobie organizujecie cała dokumentację kiedy idziecie do lekarza prowadzącego ciażę?

zem3h371xcq8c2sz.png
    qdkkwn15frnb311v.png
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W teczce, starczy ;).

Mam jedną teczkę, którą zawsze biorę ze sobą do lekarza, w niej wyniki badań, usg, itd., poukładane chronologicznie. Raczej te starsze nigdy nie są potrzebne, ale noszę wszystko w jednym miejscu, żeby się nie zapodziało.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam założona teczkę gdzie trzymam wszystkie wyniki do końca ciazy tego trochę ci sie nabiera wiec warto założyć :) a z takimi pytaniami to warto zadać je np na wątkach trymestralnych a nie odrazu zakładać nowy wątek bo tu dostanie kilka odp i tylko zasmieca forum :)

Martynika, juicca lubią tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ