WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne organizacja dokumentów i wyników podczas wizyty u lekarza prowadzącego ciążę
Odpowiedz

organizacja dokumentów i wyników podczas wizyty u lekarza prowadzącego ciążę

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ofcooo Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W czym nosicie wyniki i wszystkie dokumenty? Jest tego tak dużo..... Mam założyć jakiś segregator z przegródkami albo teczkę?

Jak sobie organizujecie cała dokumentację kiedy idziecie do lekarza prowadzącego ciażę?

zem3h371xcq8c2sz.png
    qdkkwn15frnb311v.png
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W teczce, starczy ;).

Mam jedną teczkę, którą zawsze biorę ze sobą do lekarza, w niej wyniki badań, usg, itd., poukładane chronologicznie. Raczej te starsze nigdy nie są potrzebne, ale noszę wszystko w jednym miejscu, żeby się nie zapodziało.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam założona teczkę gdzie trzymam wszystkie wyniki do końca ciazy tego trochę ci sie nabiera wiec warto założyć :) a z takimi pytaniami to warto zadać je np na wątkach trymestralnych a nie odrazu zakładać nowy wątek bo tu dostanie kilka odp i tylko zasmieca forum :)

Martynika, juicca lubią tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ