X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne orgazm w ciazy
Odpowiedz

orgazm w ciazy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • melenaxoxox Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy jesli wystapilo plamienie jednodniowe to czy znaczy to ze ciaza jest zagrozona i oznacza, ze kobieta nie moze uprawiac seksu, a co najwazniejsze przezywac lechtaczkowego orgazmu?

l22nqps6zs1m82ws.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, to za daleko idące wnioski ;-) trzeba iść do lekarza, niech ustali przyczynę plamienia i wypowie się na temat seksu. Najprawdopodobniej jeśli nie zlokalizuje przyczyny plamienia gdzieś np. na ściankach pochwy (zadrapanie) czy na szyjce (nadżerka), to nakaże tymczasowy zakaz seksu i jeśli plamienie się nie powtórzy, to zakaz zdejmie ;-) ale to zależy od przypadku, także konsultacja lekarska jest konieczna :)

• Fatim Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O ciekawy temat ja po orgazmie lechtaczkowym mialam bole brzucha, ktore nie trwaly dlugo i pojawialy sie tak 30min po. Co do seksu - mi lekarz zabronil na SORze do czasu wyjaśnienia się sytuacji, czyli dopiero pewnie mój ginekolog powie mi czy mogę czy tez nie ;) na razie celibat :P

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ