Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne orgazm w ciazy
Odpowiedz

orgazm w ciazy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • melenaxoxox Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy jesli wystapilo plamienie jednodniowe to czy znaczy to ze ciaza jest zagrozona i oznacza, ze kobieta nie moze uprawiac seksu, a co najwazniejsze przezywac lechtaczkowego orgazmu?

l22nqps6zs1m82ws.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, to za daleko idące wnioski ;-) trzeba iść do lekarza, niech ustali przyczynę plamienia i wypowie się na temat seksu. Najprawdopodobniej jeśli nie zlokalizuje przyczyny plamienia gdzieś np. na ściankach pochwy (zadrapanie) czy na szyjce (nadżerka), to nakaże tymczasowy zakaz seksu i jeśli plamienie się nie powtórzy, to zakaz zdejmie ;-) ale to zależy od przypadku, także konsultacja lekarska jest konieczna :)

• Fatim Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O ciekawy temat ja po orgazmie lechtaczkowym mialam bole brzucha, ktore nie trwaly dlugo i pojawialy sie tak 30min po. Co do seksu - mi lekarz zabronil na SORze do czasu wyjaśnienia się sytuacji, czyli dopiero pewnie mój ginekolog powie mi czy mogę czy tez nie ;) na razie celibat :P

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ