X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Osłabienie objawów po clexane?
Odpowiedz

Osłabienie objawów po clexane?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anin Koleżanka

Wysłany: 27 grudnia 2025, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny, czy któraś z Was która ma zastrzyki Clexane odnotowuje u siebie, że słabną po nich objawy ciąży tj. ból lub napięcie piersi? Chodzi o pierwsze tygodnie ciąży. Mam wrażenie, że wszystko mniej czuję i wiadomo - panika. Czy zastrzyki mogą mieć na to wpływ?
    Dzięki wielkie

• jo_ana Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2025, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, nie mają na to wpływu i niczego takiego u siebie nie zauważyłam. Ból piersi taki, że nie mogłam się dotknąć, mdłości i wymioty, brak siły.

5 lat walki o nasz cud 🌈
    11/2021 9/12 tc 💔

🔸 IVF: 03/2024
    14/05 (N) I FET ❄️ cb ?
    15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
    13/08 (S) III FET ❄️ 5/7 tc 💔
    30/12 (S) IV FET ❄️ nieudany

09/06 (S) V FET ❄️
    6 dpt ⏸️ zostań z nami 🌈🍀
    20.02.2026 (39+2) CC 3790g 56 cm
    Nasza córeczka jest już z nami 💖

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ