X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Owulacja po tabletkach antykoncepcyjnych
Odpowiedz

Owulacja po tabletkach antykoncepcyjnych

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mmalibu Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) Czy któraś z Was zaszła w ciążę od razu po odstawieniu tabletek anty? Mnie się udało od razu w pierwszym cyklu, natomiast bardzo rozbiega mi się termin z usg, a OM. Martwię się bo wg.usg dziecko jest za małe. Wydaje mi się, że jeśli OM miałam 2.11 to owulacja mogła nastąpić niekoniecznie tego 16.11 a np. 20.11, jak uważacie?Ponadto 25.11 robiłam betę i wyszła nieciążowa. Może któraś z Was miała taką sytuację i wie kiedy miała owu po odstawieniu tabletek? Pozdrawiam

relg6iyem5hi69f7.png
  • letty Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zaszłam zaraz po anty :) termin OM miałam na 29.09 a termin usg 16.10, mała urodziła się 27.10. Po tabletkach bardzo możliwe, że miałaś późną owu

wnid8ribpqlokjkp.png
    ckaivfxmzxh7kbdm.png
  • mmalibu Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo czyli prawie miesiąc różnicy ostatecznie? To mnie podniosłaś na duchu.

relg6iyem5hi69f7.png
  • letty Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ten z 16.10 był prawidłowy bo miałam wywoływany poród 11 dni po terminie i już były zielone wody :P ale ten pierwszy na 100% był zły :) nic się nie martw

wnid8ribpqlokjkp.png
    ckaivfxmzxh7kbdm.png
  • mmalibu Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za uspokojenie :)

relg6iyem5hi69f7.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ