X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Plamienia, brak okresu
Odpowiedz

Plamienia, brak okresu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • NowakOla Debiutantka

Wysłany: 26 maja 2017, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.
    Piszę do Was z pewnym pytaniem które nie daje mi spokoju.
    Cykle mam w miarę regularne.Około 31-33 dni.
    W 19dc dostałam plamienia brązowego, takiego ze skrzepami.W sumie gdyby nie to że było tego dosyć mało, pomyślałabym że okres.
    Seks był..
    Okres powinnam dostać 21 maja.
    23 maja - czyli 34dc zrobiłam test - negatywny
    Dzień później rano też negatyw
    24 maja - zrobiłam bete - 35dc - 1,20 czyli ciąży brak
    Dzisiaj - 37dc test negatywny
    Czyli ciąże mogę wykluczyć już??
    Jaki więc powód plamienia??To mógł być okres??

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ