SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne plamienie implantacyjne i inne objawy
Odpowiedz

plamienie implantacyjne i inne objawy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • maja2243 Nowa

Wysłany: 13 stycznia 2025, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam jestem tu nowa i czy ktos moglby mi doradzic co mi jest.
    23 grudnia niecale 4 dni po owulacji zaczelam plamic 1 dnia skapo po czym 24 mocniej 25 tez i 26 leciala w pewnym momencie krew ciurkiem i byla to taka ciagnaca sie krew tez,27 i 28 zwykle plamienie a od 29 do 1 mialama wodnisty sluz boli mnie na zmiane brzuch i kregoslup oraz lekko piersi czy to bylo plamienie czy moge miec zaburzenia hormonalne jakies bo juz sama nie wiem jestem dosc mloda i sie stresuje a do ginekologa dopiero za pare dni.
    Powiem jeszcze ze przy tym plamieniu bolal mnie brzuch ze musialam wziac raz ketolek i kregoslup moze to okres i teraz bede miec kolejny bo aplikacja pokazuje ze spoznia mi sie juz 8 dni
    Dziekuje za odpowiedzi

• maja2243 Nowa

Wysłany: 13 stycznia 2025, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    prosze o rade

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy to nie wszystko: Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą.

Co najmniej dwa fakty na temat folianów i suplementacji przed ciążą naprawdę Cię tu zaskoczą. Zebraliśmy najczęstsze pytania naszej społeczności i na ich podstawie stworzyliśmy kompletny, oparty na badaniach przewodnik po mądrej suplementacji. Jeśli myślisz, że „zacznę brać coś po pozytywnym teście” - koniecznie sprawdź, dlaczego nauka mówi coś zupełnie innego.

CZYTAJ WIĘCEJ