X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne plamienie implantacyjne i inne objawy
Odpowiedz

plamienie implantacyjne i inne objawy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • maja2243 Nowa

Wysłany: 13 stycznia, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam jestem tu nowa i czy ktos moglby mi doradzic co mi jest.
    23 grudnia niecale 4 dni po owulacji zaczelam plamic 1 dnia skapo po czym 24 mocniej 25 tez i 26 leciala w pewnym momencie krew ciurkiem i byla to taka ciagnaca sie krew tez,27 i 28 zwykle plamienie a od 29 do 1 mialama wodnisty sluz boli mnie na zmiane brzuch i kregoslup oraz lekko piersi czy to bylo plamienie czy moge miec zaburzenia hormonalne jakies bo juz sama nie wiem jestem dosc mloda i sie stresuje a do ginekologa dopiero za pare dni.
    Powiem jeszcze ze przy tym plamieniu bolal mnie brzuch ze musialam wziac raz ketolek i kregoslup moze to okres i teraz bede miec kolejny bo aplikacja pokazuje ze spoznia mi sie juz 8 dni
    Dziekuje za odpowiedzi

• maja2243 Nowa

Wysłany: 13 stycznia, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    prosze o rade

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ