X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne plamienie implantacyjne i inne objawy
Odpowiedz

plamienie implantacyjne i inne objawy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
1 2 3 4 5
  • maja2243 Nowa

Wysłany: 13 stycznia, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam jestem tu nowa i czy ktos moglby mi doradzic co mi jest.
    23 grudnia niecale 4 dni po owulacji zaczelam plamic 1 dnia skapo po czym 24 mocniej 25 tez i 26 leciala w pewnym momencie krew ciurkiem i byla to taka ciagnaca sie krew tez,27 i 28 zwykle plamienie a od 29 do 1 mialama wodnisty sluz boli mnie na zmiane brzuch i kregoslup oraz lekko piersi czy to bylo plamienie czy moge miec zaburzenia hormonalne jakies bo juz sama nie wiem jestem dosc mloda i sie stresuje a do ginekologa dopiero za pare dni.
    Powiem jeszcze ze przy tym plamieniu bolal mnie brzuch ze musialam wziac raz ketolek i kregoslup moze to okres i teraz bede miec kolejny bo aplikacja pokazuje ze spoznia mi sie juz 8 dni
    Dziekuje za odpowiedzi

• maja2243 Nowa

Wysłany: 13 stycznia, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    prosze o rade

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ