X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Planujemy na 2018
Odpowiedz

Planujemy na 2018

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Lusia_M Autorytet

Wysłany: 4 maja 2017, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy są tu mamy starające się już teraz o dzidzię albo mające dopiero plany poszerzenia rodzinki? Szukam mam chętnych na przeżycie tego czasu wspólnie i dzielenie się swoimi przeżyciami ... u nas plany są, ale póki co lekarz kazał czekać ... aż wszystko po cc dojdzie do siebie ... czyli chociażby okres wróci, a póki co kp bardzo regularnie i psikus... coś czuję, że zdążę jeszcze z macierzyńskiego do pracy wrócić

l22ndf9htwh3ze14.png
    f2w3rjjg4598ywee.png
    xtgw0tsdn9bsou03.png
  • twardan Autorytet

Wysłany: 8 maja 2017, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej:) my planujemy drugie, ale jeszcze 2-3 miesiące musimy poczekać. Ginekolog dał zielone światełko, ale ja mam cukrzycę i muszę jeszcze cukry obniżyć i schudnąć, a to jak wiadomo, nie takie hop siup :) Chętnie dołączę do dyskusji. Pozdrawiam

twardan
    Piotruś jest już z nami :)
    Aniołek zawsze w sercu * 6 tc- 7.05.2015
    zem3sg18rbl77sd8.png
  • Ewik Autorytet

Wysłany: 8 maja 2017, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część dziewczyny ☺ my też myślimy nad drugim zaczęłam od nowa obserwować cykl musze porobić badania na początku czerwca wizyta u ginekologa i zobaczymy jak się miewają sprawy.

mhsv2n0ahsxqjiji.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2017, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my od nowego cyklu zaczynamy starania o drugie dziecko, u mnie już dwa lata od pierwszej cesarki minęły

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ