Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Polecane mleko modyfikowane, chusteczki, pieluszki itp🙂
Odpowiedz

Polecane mleko modyfikowane, chusteczki, pieluszki itp🙂

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Linka05 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2025, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny 🙂 chętnie poczytam opinie na temat dobrych i sprawdzonych:
    Pieluszek dla noworodka
    Chusteczek dla malucha
    Kremów do pielęgnacji pupy
    Mleka modyfikowanego od urodzenia
    Smoczki/ butelki do karmienia

Albo innych produktów dla maluszków które przyjdą Wam do głowy 🙂
    Podzielmy się doświadczeniem i opiniami 🙂

zem3wn15az3szllg.png
  • Korki Autorytet

Wysłany: 5 maja 2025, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heja
    Ja uważam że jak masz dobre pieluchy to nie trzeba smarować kremem, w sensie nie uważam tylko tak nam się sprawdziło z pierwszym ;) pieluchy dla nas najlepsze były takie eko z rosmana w papierowej torbie - są brzydkie :p ale nie mają tyle tych chemii itd. Nie przeciekały i nie odparzały. I może nie psują tak świata? Bambiboo też spoko, ale drogie.
    Raz z ciekawości rozwiewałam jakiegoś pampersa i to był koszmar czego tam nie było w środku 🙈 więc osobiście w życiu bym nie używała tych takich napakowanych jakimiś pochłaniaczami i bóg wie czym.
    Miałam taki krem nebiolina, fajny, ale w sumie miałam bo kupiłam myśląc że smarowanie to jakaś konieczność, a totalnie nie. Pół zużyłam sobie do twarzy 😂
    Zamiast chusteczek najlepsze są waciki takie duże moczone w wodzie po prostu
    A na spacer water wipes .

Aaa a jakbym miała coś szczerze polecić to wanienką stokke, składana, można zabrać na wszelkie wyjazdy i ma też leżaczek który robi +100 do łatwości kąpania noworodka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2025, 14:30

zolima26 lubi tę wiadomość

03.2021 synek 👦🏼

🩷 Wanda nadchodzi około 4.10 👶🏼 (a jednak 12 :p)

age.png
  • marcellinna Znajoma

Wysłany: 18 maja 2025, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    water wipes chusteczki najlepsze :)
    A przy okazji, czy taka choinka wchodzi w grę?
    https://www.swiatchoinek.com/choinki-ubrane-70/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2025, 13:00

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ