X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Polecane mleko modyfikowane, chusteczki, pieluszki itp🙂
Odpowiedz

Polecane mleko modyfikowane, chusteczki, pieluszki itp🙂

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Linka05 Autorytet

Wysłany: 5 maja, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny 🙂 chętnie poczytam opinie na temat dobrych i sprawdzonych:
    Pieluszek dla noworodka
    Chusteczek dla malucha
    Kremów do pielęgnacji pupy
    Mleka modyfikowanego od urodzenia
    Smoczki/ butelki do karmienia

Albo innych produktów dla maluszków które przyjdą Wam do głowy 🙂
    Podzielmy się doświadczeniem i opiniami 🙂

zem3wn15az3szllg.png
  • Korki Autorytet

Wysłany: 5 maja, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heja
    Ja uważam że jak masz dobre pieluchy to nie trzeba smarować kremem, w sensie nie uważam tylko tak nam się sprawdziło z pierwszym ;) pieluchy dla nas najlepsze były takie eko z rosmana w papierowej torbie - są brzydkie :p ale nie mają tyle tych chemii itd. Nie przeciekały i nie odparzały. I może nie psują tak świata? Bambiboo też spoko, ale drogie.
    Raz z ciekawości rozwiewałam jakiegoś pampersa i to był koszmar czego tam nie było w środku 🙈 więc osobiście w życiu bym nie używała tych takich napakowanych jakimiś pochłaniaczami i bóg wie czym.
    Miałam taki krem nebiolina, fajny, ale w sumie miałam bo kupiłam myśląc że smarowanie to jakaś konieczność, a totalnie nie. Pół zużyłam sobie do twarzy 😂
    Zamiast chusteczek najlepsze są waciki takie duże moczone w wodzie po prostu
    A na spacer water wipes .

Aaa a jakbym miała coś szczerze polecić to wanienką stokke, składana, można zabrać na wszelkie wyjazdy i ma też leżaczek który robi +100 do łatwości kąpania noworodka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja, 14:30

zolima26 lubi tę wiadomość

03.2021 synek 👦🏼

🩷 Wanda nadchodzi około 4.10 👶🏼 (a jednak 12 :p)

age.png
  • marcellinna Znajoma

Wysłany: 18 maja, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    water wipes chusteczki najlepsze :)
    A przy okazji, czy taka choinka wchodzi w grę?
    https://www.swiatchoinek.com/choinki-ubrane-70/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca, 13:00

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ