Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Polecenie ginekologa w Warszawie L4
Odpowiedz

Polecenie ginekologa w Warszawie L4

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • pamuk Nowa

Wysłany: 6 stycznia 2017, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny, jestem w 6 tygodniu i zastanawiam się nad wyborem lekarza prowadzącego ciążę. Moja dotychczasowa pani doktor wyznaje zasadę, że kobiety w ciąży powinny pracować i nie wystawia zwolnień, jeśli nie ma do tego istotnych wskazań medycznych. Ja czuję się fatalnie, mam silne mdłości, po godzinie 15:00 padam z nóg i mam dość silne bóle podbrzusza. Na razie chciałabym jeszcze popracować, ale na wszelki wypadek chciałabym mieć lekarza, który ma bardziej liberalne podejście do zwolnień w ciąży. Może nawet sam je zaproponuje, jeśli widzi, że jest taka potrzeba. Mam bardzo stresującą pracę, gdzie praca 10 godzin dziennie to norma. Nie wiem, ile jeszcze pociągnę :( Czy mogłybyście polecić takiego ginekologa w Warszawie? Będę bardzo wdzięczna za wszystkie podpowiedzi!

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ