X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne pomoc, rada
Odpowiedz

pomoc, rada

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kasiat Koleżanka

Wysłany: 19 lipca 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny mam za tydzien leciec do siostry do UK najpierw samolotem a z powrotem wracamy autem, ponad 20h, jestem w 7 tyg ciazy jak myslicie jechac czy odpuscic?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze lepiej zapytaj lekarza...

Martynika, Miriam lubią tę wiadomość

• karola88 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana, najlepiej odpowie ci na to pytanie tylko i wylacznie lekarz. My nic w tym wyadku nie doradzimy

Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm <3
    Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm <3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ