X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne pomoc, rada
Odpowiedz

pomoc, rada

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kasiat Koleżanka

Wysłany: 19 lipca 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny mam za tydzien leciec do siostry do UK najpierw samolotem a z powrotem wracamy autem, ponad 20h, jestem w 7 tyg ciazy jak myslicie jechac czy odpuscic?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze lepiej zapytaj lekarza...

Martynika, Miriam lubią tę wiadomość

• karola88 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana, najlepiej odpowie ci na to pytanie tylko i wylacznie lekarz. My nic w tym wyadku nie doradzimy

Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm <3
    Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm <3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ