X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pomocy :]
Odpowiedz

Pomocy :]

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Duszek Koleżanka

Wysłany: 29 kwietnia 2023, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proszę o poradę. 17 kwietnia miałam owulacje i w tym czasie współżyłam z mężem. Miesiączkę powinnam dostać 30 kwietnia,lecz wystąpiła 27 i w tym dniu zrobiłam badanie krwi,beta wyszła <2,30. Zdaję sobie sprawę,że powinnam powtórzyć badanie lecz proszę określić,czy mamy szansę na dzidziusia ?

• Anulka87 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2023, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szansa jest zawsze. Powtórz betę.

💒Love💒. 10 08 2013
    👼. 07 2016
    ❤️Synek ❤️ 17 10 2017
    Czekamy na Rodzeństwo...🥰
    preg.png
  • Madeline Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2023, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Duszku, nie chcę byc jakoś bardziej sceptyczna, ale jestem zwolenniczką nie kłucia się na wyrost;) Nie jesteśmy igielnikami;)

Masz jakiekolwiek inne syndromy wskazujące na ciążę? Raczej przy obfitym krwawieniu zakłada się,że jest to miesiączka, początek nowego cyklu, brak ciąży.

Jeśli zależy Ci na pewności,to zrobiłabym co najwyżej test z moczu po ustaniu krwawienia.

Plamienie implantacyjne może wystąpić raczej do 12 dpo i nie jest ono obfite jak miesiączka.

preg.png

06.07 7,86cm (13+6 OM)
    26.06 💙 chłopak, 7,00 cm, 12+3 wg OM ,13+1 wg USG
    26.05 słychać ❤️, 1,75cm. 8+1
    10.05 1sze USG - bije ♥️ 3,2mm, 6.tc
  • Ylona Nowa

Wysłany: 8 maja 2023, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No krwawienie chyba wskazuje na to, że w ciąży jednak nie jesteś... :( Czy masz inne objawy?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ