X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pomóżcie
Odpowiedz

Pomóżcie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nieznajoma123 Znajoma

Wysłany: 4 października 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)
    Mam pewien problem bo doskwierają mi silne bóle podbrzusza i jajników od wczoraj.
    Dziś jeż troche lepiej ale nie mogę się też do końca wyprostować.
    Są to dość częste skurcze czasem słabsze czasem silne nie przespałam przez to pół nocy wzięłam no-spe kilka krotnie ale tą słabszą i nic nie pomaga.
    Cykle mam tak 29d a dziś jest 31dc. Nie wiem co o tym myśleć bo na ciążę wydaje mi się że to zbyt silne bóle.
    A wy jak myślicie?
    Przepraszam że tak nie składnie ale nie mogą nawet myśli skleić.
    Miała któraś z was tak?

• nieznajoma123 Znajoma

Wysłany: 6 października 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś mija 33dc i @ dalej brak. test robiłam wczoraj ale wyszedł negatywny. Bóle zeszły ale jak nacisnę podbrzusze to odczuwam delikatny ucisk. Co mam o tym myśleć?

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do lekarza idz niech zrobi usg, moze masz jakas torbiel.

aneczka1983 lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ