X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pomysł na prezent
Odpowiedz

Pomysł na prezent

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • gwzd Koleżanka

Wysłany: 10 stycznia 2023, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chciałabym zrobić prezent bliskiej mi dziewczynie i podarować jej zestaw kosmetyków. To młoda mama - więc czasu na pielęgnację nie ma zbyt wiele. Właśnie dlatego szukam polecajek kosmetyków, które działają nocą, można je szybko nałożyć i długotrwałe się wchłaniają, etc. Mam nadzieję, że rozumiecie, o co chodzi.
    Na ten moment znalazłam całonocną maskę Biolaven. Szukam czegoś właśnie w tym klimacie. Możecie coś polecić?

• Mirelasiedla Koleżanka

Wysłany: 10 stycznia 2023, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przede wszystkim nie skupiaj się tak na działaniu 'calonocnym' bo dla niej noc to już teraz nie to samo ja bym podstawiła na pielęgnację ciała, łagodne niezbyt mocno pachnące kosmetyki, olejek, balsam do ciała, coś mocno nawilżającego do mycia.
    Od siebie polecam zastanowić się jeszcze nad podarowaniem kubka termicznego, sama kupiłam sobie w zeszłym roku i obecnie nie wyobrażam sobie dnai bez ciepłej kawy i herbatki z niego :)
    https://kubekcontigo.pl/pol_m_Z-nadrukami-4647.html
    Świetne kubki termiczne znajdziesz w Contigo, a dodatkowo na stronie mają dobre promocje. Jest możliwość zamówienia takiego kubeczka z dedykowanym napisem :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2023, 09:08

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ