X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Poród w Ujastku - Kraków
Odpowiedz

Poród w Ujastku - Kraków

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • JajkoNiespodzianka Ekspertka

Wysłany: 8 lutego 2016, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, będę wdzięczna, jeśli podzielicie się swoimi doświadczeniami z Ujastka - może któraś z Was miała tam również położną środowiskową?

• pigułka Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W zakładce poród jest wątek: Gdzie rodzić w Krakowie. Jest tam bardzo dużo opinii o Ujastku.

3i49io4pwtvv3zn2.png
  • under_the_snow Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja opisywałam swój poród na Ujastku w tamtym wątku. Co do położnej, do mnie orzychodziła p. Dorota Wilkołem i mogę gorąco polecić.

matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
    Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
    syy2cwa15lizurwm.png

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ