X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Poszukiwany dobry ginekolog i genetyk okolice Śląska i nie tylko
Odpowiedz

Poszukiwany dobry ginekolog i genetyk okolice Śląska i nie tylko

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Saba29 Debiutantka

Wysłany: 30 maja 2017, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poszukuje namiary na dobrego ginekologa i genetyka.Choruje na wrzodziejace zapalenie jelita grubego i mam mutacje genu MTHFR A 1298 C homozygota .

Saba29
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 30 maja 2017, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Genetyk a genom ruda Śląska lub kliniki leczenia niepłodności. Dobry gin - D.Mercik Ruda Śląska. Adres gabinetu wygooglasz. Ewentualnie klinika Gyncentrum, bo tam też pracuje.

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Cassie 65 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2017, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam Gyncentrum. Miałam tam konsultację z genetyczką. Ale słyaszłam właśnie też o jakiejś konkret osobie właśnie w Rudzie..

T21 po USG 1:3862, po Pappa 1:269.
    Amniopunkcji- Zdrowa dziewczynka
    0S32p2.png
  • Saba29 Debiutantka

Wysłany: 1 czerwca 2017, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok.dziekuje zaraz poszukam.

Saba29
  • Pestka824 Nowa

Wysłany: 1 czerwca 2017, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Jestem nowa na forum i nie wiem czy trafiłam na dobry wątek. Szukam dobrego ginekologa we Wrocławiu do prowadzenia ciąży. Mam ubezpieczenie w signal i chciałabym skorzystać w ramach ubezpieczenia z wizyt lekarskich a jednocześnie aby lekarz pracował w którymś ze szpitali we Wrocławiu lub okolicy. Niestety znalazłam tylko jednego lekarza: Paweł Lepka. Czy któraś z was miała podobny problem, lub czy możecie podzielić się wiedzą na temat tego lekarza? Za wszystkie odpowiedzi serdecznie dziękuję.
    Aga

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ