X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Poszukiwany dobry ginekolog i genetyk okolice Śląska i nie tylko
Odpowiedz

Poszukiwany dobry ginekolog i genetyk okolice Śląska i nie tylko

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Saba29 Debiutantka

Wysłany: 30 maja 2017, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poszukuje namiary na dobrego ginekologa i genetyka.Choruje na wrzodziejace zapalenie jelita grubego i mam mutacje genu MTHFR A 1298 C homozygota .

Saba29
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 30 maja 2017, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Genetyk a genom ruda Śląska lub kliniki leczenia niepłodności. Dobry gin - D.Mercik Ruda Śląska. Adres gabinetu wygooglasz. Ewentualnie klinika Gyncentrum, bo tam też pracuje.

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Cassie 65 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2017, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam Gyncentrum. Miałam tam konsultację z genetyczką. Ale słyaszłam właśnie też o jakiejś konkret osobie właśnie w Rudzie..

T21 po USG 1:3862, po Pappa 1:269.
    Amniopunkcji- Zdrowa dziewczynka
    0S32p2.png
  • Saba29 Debiutantka

Wysłany: 1 czerwca 2017, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok.dziekuje zaraz poszukam.

Saba29
  • Pestka824 Nowa

Wysłany: 1 czerwca 2017, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Jestem nowa na forum i nie wiem czy trafiłam na dobry wątek. Szukam dobrego ginekologa we Wrocławiu do prowadzenia ciąży. Mam ubezpieczenie w signal i chciałabym skorzystać w ramach ubezpieczenia z wizyt lekarskich a jednocześnie aby lekarz pracował w którymś ze szpitali we Wrocławiu lub okolicy. Niestety znalazłam tylko jednego lekarza: Paweł Lepka. Czy któraś z was miała podobny problem, lub czy możecie podzielić się wiedzą na temat tego lekarza? Za wszystkie odpowiedzi serdecznie dziękuję.
    Aga

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ