Poznań - prowadzenie ciąży
-
Cześć Dziewczyny.
Mamy tu kogoś z Poznania ?
Na razie ciąża potwierdzona testem, wizyta 19.01 u dr Mikołajewskiej Fischer w klinice Promienista.
Synka rodziłam w Świętej Rodzinie i teraz też chciałabym tam. Chciałabym też mieć lekarza, który właśnie pracuje w tym szpitalu, ale nie mogę dokopać się nigdzie do spisu personelu.
Możecie kogoś polecić ze Św. Rodziny? I gdzie przyjmuje?
Będę wdzięczna za odpowiedzi.
Pozdrawiam
Karola -
Ja rodzilam tam rok temu i tez chcialabym jeszcze wrocic na tamtejsza porodowke;)
Przed porodem dokopalam sie do spisu lekarzy, ale jak sie okazalo byla to lista od daaawna nieaktualna. Teraz chodze do gina, ktory juz tam nie pracuje.
Na pewno nazwisko ordynatora zjadziesz bez problemu, ale ceny wizyt prywatnie podobno ma wysokie. -
Polecam dr Tomasza Olejniczaka, przyjmuje w Poznaniu na Marcelińskiej, pracuje również na Polnej. Jednak na pierwszy poród, który tuż tuż, decyduje się na mniejszy, kameralny szpital, w tym przypadku wybrałam Św.Rodziny, z tego co wiem, ordynatorem jest tam dr Adam Kujawa, pracował kiedyś w szpitalu w Środzie Wlkp.
-
Natka ja też dzisiaj dorwałam ten spis
Madziara dla mnie też św. Rodzina to wybór nr 1
Dokopałam się, że ordynatorem jest właśnie Adam Kujawa - no opinie ma rewelacyjne w necie, ale obawiam się, że nie będzie mnie stać na wizyty.
Mam pakiet medyczny przez Męża pracę (akurat nie obejmuje placówki gdzie przyjmuje Kujawa) i myślałam, że da się jakoś to połączyć, ale chyba jednak nie -
Karolka, znalazlam gabinet z cennikiem, gdzie pracuje dr Kujawa i wizyta z badaniem i usg, to koszt 150zl. Niby duzo, ale patrzac na cenniki innych lekarzy, to cena standardowa w Poznaniu. Znam wielu lekarzy, ktorym do bycia ordynatorem daleko, a za wizyty biora duzo wiecej.
-