X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Praca 7h po urlopie macierzyńskim
Odpowiedz

Praca 7h po urlopie macierzyńskim

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Daria78 Koleżanka

Wysłany: 2 kwietnia 2019, 05:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,mam pytanie do mam,które wróciły do pracy po urlopie macierzyńskim. Czy korzystacie/korzystałyście z przysługujących 7h pracy pomimo,że już nie karmiłyście?np ponad 2lata?Jeżeli tak to do jakego okresu czasu?Kiedyś słyszałam,że 3lata a teraz podoba przepisy jasno nie określają.Jak Wasz pracodawca podchodził do tych przywilejów?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ