X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Prawdopodobieństwo ciąży
Odpowiedz

Prawdopodobieństwo ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Malina 22 Nowa

Wysłany: 6 lutego 2015, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)

19 Grudnia kochalam sie ze swoim partnerem i pekla nam prezerwatywa. 23 grudnia dostalam okres i oczywiscie nie pojawil sie do tej pory. Miesiaczki mam nieregularne...Miewam zawroty glowy i klucie zwykle prawego jajnika. Zrobilam test dwa tygodnie temu, wynik byl negatywny.

Pytanie jest oczywiste....jakie jest prawdopodobienstwo zajscia w ciaze?

Pozdrawiam

• Martynika Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Test beta hcg z krwi rozwieje wszelkie wątpliwości co do ciąży, jeśli jeszcze je masz.

Anoolka lubi tę wiadomość

• Fatim Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malina i jak robiłaś bete ?

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ