Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Prezent dla męża
Odpowiedz

Prezent dla męża

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Jagnam Przyjaciółka

Wysłany: 26 sierpnia 2021, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie proponujecie oryginalne prezenty dla mężczyzn? Zastanawiam się co mu podarować na 40 te urodziny :)

Zielona koniczyna lubi tę wiadomość

• Annite Przyjaciółka

Wysłany: 26 sierpnia 2021, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedyś z kumplami swojego faceta zorganizowałam mu niespodziankę. Tzn mieliśmy urodzinowy wieczór spędzić we dwoje a kumple byli niespodzianką, przygotowałam alkohol, przekaski etc.
    Gdy zadzwonił dzwonek kazałam jemu iść otworzyć. Reakcja? Bezcenna, popili, pojedli, a później zawiozlam ich samych na imprezę do białego rana

Jeśli jednak nie planujesz takich rzeczy, polecam zerknąć sobie do sklepu:
    https://www.luxuryproducts.pl/piora-wieczne-i-kulkowe.html

Znajdziesz w nim wiele elegankcich akcesoriów takich jak ładne pióra wieczne.

• Zielona koniczyna Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2021, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagnam wrote:
    Jakie proponujecie oryginalne prezenty dla mężczyzn? Zastanawiam się co mu podarować na 40 te urodziny :)

Zależy co Twój mąż lubi może jakieś akcesoria do naprawy samochodu albo wspólny wypad , jak ma hobby to może coś związanego z tym 🙂.

Mama 5 dzieci 🧒👩‍🦱👩‍🦱👩‍🦱🧒
    04.06.2016.r 9 tc [*] Aniołek 😇💔 Pamiętamy 💔
    Ślub cywilny 28.09.2013r ❤️❤️
    Ślub kościelny 💒 26.11.2017r
    Na ovufriend i bbf od 2016 r.
    " Jeszcze będzie pięknie , mimo wszystko.
    Tylko załóż wygodne buty , bo masz do przejścia całe życie ".
    Jan Paweł II
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2021, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój za rok kończy 40 lat
    Już od dawna mam w głowie lot paralotnią (skoku że spadochronu w okolicy nie znalazłam)
    Mam rok przemyśleć
    On na pewno nie zgadnie nigdy 🤣

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ