SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Prezenty
Odpowiedz

Prezenty

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • BabyChoco Debiutantka

Wysłany: 15 grudnia 2019, 04:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam zapraszamy do naszego świata maluszka Sklepu z zabawkami i akcesoriami dla niemowląt i większych dzieci. Z nami opieka nad dzieckiem stanie się łatwa babychoco.mozello.pl @babychocomozello instagram

• dkdk Koleżanka

Wysłany: 21 listopada 2022, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zawsze pytam co kto chce dostać. Bez sensu dawać prezent który komuś się nie przyda. Dla siebie zawsze chcę książki. Zwykle kupuję eBooki, ale co roku znajdzie się kilka tytułów, które albo nie zostały wydane w formie elektronicznej, albo zostały wydane tak pięknie że chce je mieć na żywo
    Moim zdaniem najcenniejszą rzeczą którą możemy podarować drugiej osobie jest nasz czas i uwaga więc zapytanie o jej preferencje prezentowe, rozmowa na temat wymarzonej rzeczy, wspólne wyjście na miasto czy obejrzenie e-sklepu samo w sobie może być dla tej osoby najlepszym podarunkiem. No i wtedy nie ma nietrafionych prezentów.

Jeśli ktoś by szukał jakiegoś praktycznego i ciekawego prezentu dla mężczyzny polecam stronę Pacsafe:
    https://www.niedajsieokrasc.pl/

Możńa zaxmówić na niej plecaki oraz biodrówki antykradzieżowe, moim zdaniem świetna opcja.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2022, 14:50

• WiktoriaM Debiutantka

Wysłany: 29 listopada 2022, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też zawsze pytam kto co chce dostać i przynajmniej wiem, ze nie kupię nietrafionego prezentu.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy to nie wszystko: Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą.

Co najmniej dwa fakty na temat folianów i suplementacji przed ciążą naprawdę Cię tu zaskoczą. Zebraliśmy najczęstsze pytania naszej społeczności i na ich podstawie stworzyliśmy kompletny, oparty na badaniach przewodnik po mądrej suplementacji. Jeśli myślisz, że „zacznę brać coś po pozytywnym teście” - koniecznie sprawdź, dlaczego nauka mówi coś zupełnie innego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ