Produkty na rozstępy
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny
Czy uzywacie badz uzywalyscie jakis produktow na rozstepy godne polecenia? wiem, ze tego nie oszukam i jak beda mialy sie pojawic to i tak się pojawią ale czy moze wspomagalyscie się jakimis produktami, ktore chociaz je zminimalizowaly? -
Ja przez całą ciążę używalam olejku migdałowego. Tak mi polecił nasz lekarz. Efekt - zero rozstępów. Choć lekarz tez nam mówił ze to je genetyczne. Jak mamy mieć rozstępy to nawet jak się złotem posmarujemy to będziemy je mieć. .09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW 1 ciąży używałam olejku Babydream fur Mama z Rossmana
o taki: http://www.rossmann.pl/Produkt/babydream-Dla-Mam-olejek-do-ciala-przeciw-rozstepom-250-ml,111262,6572
nie zrobił mi się ani jeden rozstęp! ale smarowałam się codziennie od... pozytywnego testu
a jak brzuch był wiekszy to nawet 2 razy dziennie -
Ja podobnie jak Qasha - Bio Oil i Palmers. Ale wolę Palmers, gdyż nie przepadam za oliwkami. Chociaż znowu Palmers ma nieciekawy zapach - intensywny i specyficzny, niby czekoladowy, ale niezbyt mi odpowiada.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2017, 11:39
-
Ja smaruję Palmersem (choć zapach mnie wkurza) na zmianę z balsamem z masłem shea z organicsa oraz olejkiem migdałowym w zależności na co mam ochotę
). W pierwszej ciąży nie miałam rozstępów i liczę że teraz mnie ta wątpliwa przyjemność ominie;-)
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Qasha wrote:Ja smaruję się Bio Oilem i Palmersem na zmianę
-
Tak samo bio oil i palmers.
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
Ja smarowałam się najpierw Babydream z Rossmana, ale zaczęłam mieć odruch wymiotny na jego zapach
więc odstawiłam. Potem do końca ciąży używałam olejku arganowego.
Efekt? Do końca ciąży nie było widać żadnych rozstępów - uwidoczniły się tuż po porodzieTakże nie ma co się cieszyć za wcześnie
-
Obecnie używam bio oil, mam jeszcze mleczko z palmersa, ale podobno ma nieciekawy skład więc go nie używam. Planuję jeszcze się smarować olejem kokosowym, już kiedyś go używałam i byłam bardzo zadowolona.
W sumie to wszystko zależy od tego jaką mamy skórę bo niektórym nic nie pomoże bo i tak rozstępy się zrobią.
Frida
PCO
Hyperprolaktynemia czynnościowa
Hipoglikemia reaktywna -