SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Prośba o pomoc młodej osobie
Odpowiedz

Prośba o pomoc młodej osobie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • molejni7 Nowa

Wysłany: 18 grudnia 2016, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam serdecznie!
    Prowadzę akcje, dla najbliższej osoby, ale brak mi rozgłosu, możliwości dotarcia do ludzi. Naprawdę potrzebuję pomocy. Na chwilę obecną, już desperacko, poszukuję kogoś kto weźmie zbiórkę „pod swoje skrzydła”, da znać ludziom, że potrzebna jest pomoc.
    https://pomagam.pl/wlasna-doroslosc – opis całej historii, jak i możliwość pomocy.
    Wszystkie problemy tej osoby wynikają z osoby rodzica alkoholika oraz lekomana (rodzic popełnił samobójstwo niedawno), a ja naprawdę uważam, że jest to niesamowicie nie fair i zrobię wszystko, aby ta osoba mogła stanąć na nogi.
    W razie jakichkolwiek pytań zapraszam pod mój e-mail: [email protected] – do wglądu dokumenty poświadczające sytuację. W razie jakichkolwiek pytań/wątpliwości, proszę pisać; odpowiem najlepiej jak potrafię.
    Oczywiście pisać można, także w tym temacie - także odpowiem na wszelkie pytania, aczkolwiek dokumenty wolałbym przesłać wiadomością e-mail.
    Pozdrawiam serdecznie,
    Michał Olejniczak.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ