Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Prośba o pomoc młodej osobie
Odpowiedz

Prośba o pomoc młodej osobie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • molejni7 Nowa

Wysłany: 18 grudnia 2016, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam serdecznie!
    Prowadzę akcje, dla najbliższej osoby, ale brak mi rozgłosu, możliwości dotarcia do ludzi. Naprawdę potrzebuję pomocy. Na chwilę obecną, już desperacko, poszukuję kogoś kto weźmie zbiórkę „pod swoje skrzydła”, da znać ludziom, że potrzebna jest pomoc.
    https://pomagam.pl/wlasna-doroslosc – opis całej historii, jak i możliwość pomocy.
    Wszystkie problemy tej osoby wynikają z osoby rodzica alkoholika oraz lekomana (rodzic popełnił samobójstwo niedawno), a ja naprawdę uważam, że jest to niesamowicie nie fair i zrobię wszystko, aby ta osoba mogła stanąć na nogi.
    W razie jakichkolwiek pytań zapraszam pod mój e-mail: [email protected] – do wglądu dokumenty poświadczające sytuację. W razie jakichkolwiek pytań/wątpliwości, proszę pisać; odpowiem najlepiej jak potrafię.
    Oczywiście pisać można, także w tym temacie - także odpowiem na wszelkie pytania, aczkolwiek dokumenty wolałbym przesłać wiadomością e-mail.
    Pozdrawiam serdecznie,
    Michał Olejniczak.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ