X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Prośba o zostanie chrzestną
Odpowiedz

Prośba o zostanie chrzestną

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • gwzd Koleżanka

Wysłany: 9 stycznia 2023, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka kochane pomóżcie. Urodziłam miesiąc temu i wielkimi krokami zbliża się chrzest małej. Nie wiem jak zapytać rodziców chrzestnych czy chcieli by nimi zostać. Wiem, że teraz są super upominki z zapytaniami. Kogo polecacie ? Jak wy to zrobiliście? Potrzebuje inspiracji.

• Mirelasiedla Koleżanka

Wysłany: 9 stycznia 2023, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas do rozwiązania jeszcze niecały miesiąc i już mamy chrzestnych dla Synka. Mąż wybrał brata, ja kuzynkę i poprostu im powiedzieliśmy, że chcielibyśmy, żeby byli rodzicami chrzestnymi. Zgodzili się bez wahania, bo podobno dziecku się nie odmawia. Oczywiście jeśli chcesz możesz im wręczyć jakiś upominek ale raczej bym dała go jako pamiątkę.

W sieci można znaleźć bardzo ładne zaproszenia na chrzest plus prośby o zostanie chrzestnymi dla malucha.
    Zaproszeń polecam szukać tutaj https://fabrykamalegodizajnu.pl

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2023, 11:52

• niutek87 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2023, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słyszałam o zdrapkach z pytaniem. Moja siostra w ten sposób prosiła koleżankę o zostanie matką chrzestną 🙂

♥️ 2019
    ♥️ 2022

[*] Aniołek 7tc 08.2017

Starania od 08. 2013
    Leczenie napro od 03.2017😀
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ