X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Prowadzenie ciąży Poznań i okolice
Odpowiedz

Prowadzenie ciąży Poznań i okolice

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Betiani Debiutantka

Wysłany: 9 lutego, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie,
    Stoję przed wyborem lekarza prowadzącego. Polecono mi w klinice doktora Sławomira Mellera. Nie ufam opiniom z portali także może podzielicie się swoimi doświadczeniami? Jeszcze myślałam o dr Adamie Kujawa. Mieszkam pod Poznaniem także poszukuje również w osi północny wschód powiatu poznańskiego: Swarzędz, Pobiedziska . Wg kliniki powinnam mieć wizytę w 10 tygodniu. Jestem 7tc.

• kropka_aga Autorytet

Wysłany: 9 lutego, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betiani wrote:
    Witajcie,
    Stoję przed wyborem lekarza prowadzącego. Polecono mi w klinice doktora Sławomira Mellera. Nie ufam opiniom z portali także może podzielicie się swoimi doświadczeniami? Jeszcze myślałam o dr Adamie Kujawa. Mieszkam pod Poznaniem także poszukuje również w osi północny wschód powiatu poznańskiego: Swarzędz, Pobiedziska . Wg kliniki powinnam mieć wizytę w 10 tygodniu. Jestem 7tc.
    Kujawa wiem, ze przyjmuje w Środzie Wlkp., nie wiem czy w Poznaniu też. Moją ciążę prowadziła prywatnie A. Przybylska w Środzie. Pracuje w szpitalu Średzkim w którym mozna wykonać prenatalne na nfz, ponieważ ma uprawnienia :)

Betiani lubi tę wiadomość

22.12.2025 3100g, 54cm 🩵

age.png
  • Betiani Debiutantka

Wysłany: 9 lutego, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kropka_aga wrote:
    Kujawa wiem, ze przyjmuje w Środzie Wlkp., nie wiem czy w Poznaniu też. Moją ciążę prowadziła prywatnie A. Przybylska w Środzie. Pracuje w szpitalu Średzkim w którym mozna wykonać prenatalne na nfz, ponieważ ma uprawnienia :)
    Dziękuję :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ