X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Prowadzenie ciąży Włocławek i Toruń
Odpowiedz

Prowadzenie ciąży Włocławek i Toruń

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Justyna2106 Nowa

Wysłany: 20 lutego, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    czy któraś z Was może polecić ginekologa do prowadzenia ciąży we Włocławku lub Toruniu? Jakie macie odczucia z rodzeniem w szpitalu w Toruniu?

• marek445 Znajoma

Wysłany: 20 lutego, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podpinam się do pytania, szukamy sprawdzonego i konkretnego ginekologa z Torunia.

• Misiaa Autorytet

Wysłany: 2 marca, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walentowicz-Saldecka w Toruniu. Tylko i wyłącznie.

24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
    26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
    IV.2019 CB
    24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
    9tc... VI.2021 😇💔
    05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤

"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
    - przypominam sobie kto mi się przygląda..."
  • Megi2803 Koleżanka

Wysłany: 2 marca, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam doktor Natalie Sasak-Cieslar.Prowadze ciążę u Pani doktor i jestem zadowolona aktualnie 34 tc.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ