X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Przeziębienie w ciąży- możliwe leki
Odpowiedz

Przeziębienie w ciąży- możliwe leki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nati91 Przyjaciółka

Wysłany: 1 grudnia 2022, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć! Pomyślałam, ze można stworzyć wątek dotyczący leczenie w trakcie przeziębienia w ciąży. Każda z nas pewnie dostała inne zalecenia. Piszcie co z apteki stosujecie na katar, kaszel, ból gardła i gorączkę ;)

Gardło: argentin T, strepsils miód i cytryna, Fiorda
    Katar: Woda morska, Sinulan express forte, prenalen katar
    Gorączka: paracetamol
    Kaszel: ? Nie mam pojęcia co nam wolno 🤔

40+5 ♥️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ