X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Przeziębienie w ciąży- możliwe leki
Odpowiedz

Przeziębienie w ciąży- możliwe leki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nati91 Przyjaciółka

Wysłany: 1 grudnia 2022, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć! Pomyślałam, ze można stworzyć wątek dotyczący leczenie w trakcie przeziębienia w ciąży. Każda z nas pewnie dostała inne zalecenia. Piszcie co z apteki stosujecie na katar, kaszel, ból gardła i gorączkę ;)

Gardło: argentin T, strepsils miód i cytryna, Fiorda
    Katar: Woda morska, Sinulan express forte, prenalen katar
    Gorączka: paracetamol
    Kaszel: ? Nie mam pojęcia co nam wolno 🤔

40+5 ♥️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ