X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Przyrost beta HCG o 600% w 48h
Odpowiedz

Przyrost beta HCG o 600% w 48h

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Misialinka Nowa

Wysłany: 23 września 2016, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miewam bardzo nieregularne cykle dlatego ciężko mi określić dokladny moment poczęcia dzidzi ale podejrzewam że było to między 30.08 a 3.09 . we wtorek 20.09 robiłam beta hcg z krwi i wyszło 5,34 a w czwartek już 34,03 czyli wzrosło o 600% (tak wynika z kalkulatora), czy to nie za dużo? strasznie się boję że coś będzie nie tak bo bardzo chcialabym mieć dzidzie. Jutro mam wizyte i mam nadzieje ze bedzie już widać pęcherzyk. Pomóżcie dziewczyny, miała ktoraś podobnie? jak to się skonczylo? dodam że zawsze uwielbiałam czekolade i jadłam ja po prostu kg a teraz nie moge na nia patrzeć, ciągnie mnie za to na colę, której nienawidziłam,to normalne? proszę bez hejtów.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2016, 15:19

Misialinka
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 23 września 2016, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pęcherzyk jest widoczny jeśli beta przekracza 1000, obawiam się, ze u Ciebie nie będzie jeszcze nic widać. A beta na początku rośnie bardzo szybko - oznacza to, ze zarodek jest silny lub może ciążę bliźniaczą ;-)

jenny88 lubi tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ