X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Przyrost beta HCG o 600% w 48h
Odpowiedz

Przyrost beta HCG o 600% w 48h

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Misialinka Nowa

Wysłany: 23 września 2016, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miewam bardzo nieregularne cykle dlatego ciężko mi określić dokladny moment poczęcia dzidzi ale podejrzewam że było to między 30.08 a 3.09 . we wtorek 20.09 robiłam beta hcg z krwi i wyszło 5,34 a w czwartek już 34,03 czyli wzrosło o 600% (tak wynika z kalkulatora), czy to nie za dużo? strasznie się boję że coś będzie nie tak bo bardzo chcialabym mieć dzidzie. Jutro mam wizyte i mam nadzieje ze bedzie już widać pęcherzyk. Pomóżcie dziewczyny, miała ktoraś podobnie? jak to się skonczylo? dodam że zawsze uwielbiałam czekolade i jadłam ja po prostu kg a teraz nie moge na nia patrzeć, ciągnie mnie za to na colę, której nienawidziłam,to normalne? proszę bez hejtów.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2016, 15:19

Misialinka
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 23 września 2016, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pęcherzyk jest widoczny jeśli beta przekracza 1000, obawiam się, ze u Ciebie nie będzie jeszcze nic widać. A beta na początku rośnie bardzo szybko - oznacza to, ze zarodek jest silny lub może ciążę bliźniaczą ;-)

jenny88 lubi tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ