X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Puste jajo
Odpowiedz

Puste jajo

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2022, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.
    Mam pytanie
    Bylam na pierwszej becie 08.03 wyszła 759.8
    Na drugi dzień poszlam do lekarza potwierdził 5 tydzien na temat bety powiedzial ze nie ma sensu robić drugiej tydzien później niby 6 tc wychodzi mu puste jajo bez zarodka i daje mi skierowanie na zabieg dzisiaj bylam na becie 21.03 wynik 26629.8 i jak mam to teraz interpretować?

• Lilka94 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2022, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyrost wyglada na prawidłowy, na Twoim miejscu powtórzyłabym badanie usg najlepiej u innego lekarza.

22.12.21 Synek 💙
    03.06.20 Córcia ❤️
    10.07.19 Aniolek 9 tc
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ