Refundacja clexanu
-
Dziewczyny.
chodzę do ginekologa prywatnie, zatem dostaję receptę 100% płatną. Muszę zażywać Clexane 40 mg. Koszty wiadomo jakie są - miesięczna dawka to ok 300-350 zł. wizja całej ciąży na clexanie i okresu połogu to bardzo duży koszt. Czy Wasi lekarze rodzinni wystawili receptę na Clexane z refundacją? Czy jest w ogóle możliwość aby lekarz rodzinny dał taką refundację? Jeśli tak to ile płacicie z refundacją?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 22:17
Mama Amelci ur. 18.01.2017 r. ))))) warto wierzyć ))
Mama dwóch Aniołków [6t] i [10t]. -
Niestety w ciazy tylko przy zespole antyfosfolipidowym jest refundacja. Wiem,ze cena z refundacja to bodajze 12zl za 10 zastrzykow. Bez refu 114... szkoda gadac. Znajome ratowaly sie szukaniem w necie (czasem komus zostanie i odsprzedaje).Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
Aby dostac recepte z refundacja trzeba spelnic okreslone warunki, miec wskazania, jakie sa mozna sprawdzic na stronie nfz i lekarz musi miec podpisana umowe refundacyjna z nfz. Ja mam stwierdzona trombofilie z niedoboru bialka s i mam recepty na ryczalt.
Gośśś jestes po 3 stratach wiec pewnie dlatego masz refundacje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 14:37
Mati 16.07.2009
-
Coconue wrote:Agaata dziekuje za propozycje...12 zsstrzykow to kropla w morzu potrzeb mam wizje 270 zastrzykow przed soba (
No ja też wzięłam tych zastrzyków bardzo dużo, bo przez calutką ciążę - od 4 tygodnia i kilka po ciąży, ale warto szukać tańszych rozwiązań, bo każde opakowanie jest bardzo drogie. -
nick nieaktualny
-