Rocznik 1981. Jesteście szczęściary?
-
WIADOMOŚĆ
-
Eni_gma wrote:Annie widziałam piękne tesciory Witaj w gronie szczęśliwych przyszłych Mam
Kiedy planujesz pierwsza wizytę ciążowa? Będziesz sprawdzać przyrost bety?
Muszę się jakoś umówić z GP na pierwszą wizytę, ale to będzie trochę skomplikowane, bo mam mało urlopu w pracy, więc muszę wszystko przemyślećEni_gma, MEGI81 lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie1981, jak cudownie! Rozgaszczaj się u nas na stałe :** bardzo się cieszę, że pokolei przechodzimy na fiolet! Pozdrów swój okruszek ode mnie, niech się dzielnie zagnieżdża
Kiedy masz termin porodu?
Widziałam, że też Kajce się udało, ale na razie poza pamietnikiem nie daje znaćWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2017, 19:36
Annie1981 lubi tę wiadomość
37+0tc 09.10.2020..... córeczka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek 28.02.2017 -
Eni_gma wrote:Doty gdzie się podziewasz?
Tulipanka jak u Was?
Pozdrawiam wszystkie zaciążone i nie tylko
Papierówka mam nadzieję że już lepiej z tym krwiakiem.Eni_gma lubi tę wiadomość
Antek ur.24-06-2005 Janek ur. 29-04-2017
Aniołki [*] (14 tc) 15-09-1998, (9 tc) 02-04-2008 (6tc) 26-03-2018, Gabrysia 11.06.2018 (11tc)
Szósta ciąża w toku -
Papierówka wrote:Annie1981, jak cudownie! Rozgaszczaj się u nas na stałe :** bardzo się cieszę, że pokolei przechodzimy na fiolet! Pozdrów swój okruszek ode mnie, niech się dzielnie zagnieżdża
Kiedy masz termin porodu?
OF wyznacza mi termin porodu na 23 września A Twój?
Annie1981 wrote:OF wyznacza mi termin porodu na 23 września A Twój?
Byłam wczoraj u lekarza, maluch rośnie, ma już 4,1 cm. Niestety krwiak wciąż ten sam ale lekarz mówi, że z każdym dniem mniej groźny bo dzidziuś rośnie. Martwi mnie ten krwiak, przez to nie potrafię się stuprocentowo cieszyć ciąża, ale trzyma mnie nadzieja bo według lekarza jest szansa. Za tydzień usg prenatalne. Według lekarza mogę chodzić, byle nie dźwigać, wiec powoli zaczynam wracać do życia. Takie leżenie przyprawia o depresję ; )
Oto maleństwo, już fikolki robiło wczoraj to ciemne pole nad nim to ten nieszczęsny krwiak.
Eni_gma, doty22, Karola555, MEGI81, rybka33 lubią tę wiadomość
Witajcie dziewczyny.
Papierówka super że dzidzia rośnie, mam nadzieję, że krwiak się wchłonie i będzie wszystko dobrze.
Annie fajnie, że jesteś z nami
Ja się nie mogę doczekać kolejnej wizyty!!! Dopiero za dwa tygodnie...
Poza tym to mam sporo pracy a w domu normalnie łóżko woła, aż dzieciaki mówią, mama ty w tej ciąży to cały czas jesteś zmęczona...Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Papierówka śliczne Maleństwo. Najważniejsze, że Dzieciątko zdrowo rośnie. Nadal odpoczywaj ile tylko się da, zero dźwigania, bardzo gwałtownych ruchów, sprzątania itp. Krwiak powinien zacząć się wchłaniać.
Trzymam kciuki za wszystkie Dziewczyny dzisiaj wizytujace.
My wczoraj zamówiliśmy wózek, łóżeczko, fotelik, materacyk.
Mikołaj ma dzisiaj jakąś imprezę w swoim apartamencieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2017, 13:35
-
Dziewczyny od picu wczoraj się zarejestrowałam na wizytę i odpisała mi Pani że jest termin dzisiaj na 19.45 i chyba pójdę, tam od razu na prenatalne się umówię bo to miejsce chyba polecane właśnie przez mojego gina... Normalnie mam stresa
-
Dziewczyny po wizycie wszystko w jak najlepszym porządku Jestem teraz bardzo bardzo szczęśliwa. Dzidziuś machał nóżkami i rączkami, cudo Urósł, ma 2,53 cm co odpowiada 9t2d i jest git Serduszko bije. Umówiłam się na te prenatalne 8 lutego na 11.40. to będzie 12t2d. Cieszę się że poszłam teraz jestem spokojna a moje maleństwo.
Annie1981, Eni_gma, rybka33, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry Karola, super, że wszystko jest dobrze i jesteś spokojna
U mnie wczoraj nagle pojawiło się po prawie trzech tygodniach spokoju ciemne plamienie. Znowu SOR, ale z braku miejsc nie przyjęli mnie tylko odesłali do innego szpitala mówiąc, że w sumie wystarczy, że w domu będę, bo to tylko ten krwiak. Tak więc do drugiego szpitala już nie jechałam, bo to tylko szkodzi, jazda autem, stres i badania bolesne, bo tam tylko dopochwowo robią usg żeby szyjkę widzieć. Wiec dziś leżę w domku, czasem plamię, miewam chwilowe lekkie skurcze, ale poza tym nic się złego nie dzieje, wiec nigdzie nie jadę. Nawet chyba się cieszę, trzy tygodnie bez plamień i krwiak był bez zmian, może teraz wylezie na zewnątrz powoli i się skończy ten koszmar. Nie mam już sił się zamartwiać, chyba już się wypalilam tym i biorę jak leci koleje losu Za półtora tygodnia zaczynam drugi trymestr i mam cel wkroczyć do niego zdrowo razem z maleństwem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2017, 14:50
Eni_gma lubi tę wiadomość
Papierowka. Przykro mi, ze musisz sie tyle nastresowac. Za chwile II trymestr, wiec juz musi byc dobrze
Umowilam sie wlasnie na pierwsze USG do polskiej kliniki na 4 lutego! To nie jest takie proste ani tanie w UK, wiec jestem przeszczesliwa
To bedzie tydzien przed slubem i mam nadzieje, ze juz zobacze serduszko (bedzie 6 +6) i bede mogla oglosic dobra nowine mamie i siostrze, ktore przylatuja z PL na slub
Jak sobie pomysle, ze zobacze mojego maluszka, to juz rycze
Eni_gma, Papierówka lubią tę wiadomość
Hej dziewczyny ja tez jestem przyszłą mamusia rocznik 81. To jest moje pierwsze dziecko po ponad 2 latach starań. Kiedy juz myslałam ze sie nie uda i zastanawialam się nad invitro okazalo się, ze jestem w ciąży. Mam termin na 15 lipca. Wlasnie oczekuje na wyniki Pappa minęło wczoraj 2 tygodnie i cisza. Mam pytanie ile czekalyscie na wyniki? Bo ja juz panikuje:) jak tak dalej będę sie wszystkim przejmować to na porodowkę trafię siwiusienka:)
Eni_gma lubi tę wiadomość
-
Witajcie nowe dziewczyny na forum.
Ewela jeśli masz tel do gina gdzie robiłaś badanie to zadzwoń i się zapytaj-już powinny być wyniki lub do laboratorium. Szkoda twoich nerwów-to nie słuzy maluszkowi.
Annie1981 fajnie-zrobisz super niespodziankę i prezent rodzinie
Papierówka oszczędzaj się i nie forsuj niepotrzebnie-ja miałam podobnie ale w 17 tygodniu nagle ni stąd ni zowąd zaczęłam plamić ale wzięłam nospę,magnez i leżenie i po kilku dniach przeszło.A krwiak się pomału wchłonie.
Ja już po połówkowych-będzie prawdopodobnie syn-waży 521 gram,wszystkie organy są prawidłowe,serduszko bije 140 u/m.Szyjka zamknięta 4.3 cm.Mały już od jakiegoś czasu daje znać o sobie-kopie delikatnie,mój skarbek kochany
Dziewczyny trzymam kciuki za wizytujące i niech będą same dobre wiadomości.Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Papierowko no głupi krwiak Mam nadzieje ze sobie z nim poradzicie.
Ewela ja na wynik czekałam prawie miesiąc bo ktoś o mnie zapomniał a mi głupio było się dopytywac. No ale w końcu zadzwoniłam i okazało się ze lekarz nie opisał jeszcze badania dlatego nie dostalam wyniku. Tak ja pisze Rybka najlepiej zadzwoń i dopytaj
Rybko gratuluję synusia