X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne rosnacy brzuszek
Odpowiedz

rosnacy brzuszek

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • sweetmalenka Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2017, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, w sobote zaczynam 6 tydzien ciąży a dzisiaj mam tak duży brzuszek że szok... Może nie typowa kulka ale jest! To moja druga ciążą.
    Nie sądzę żeby to były wzdęcia bo od 2 dni mam biegunke i dziś moja dieta to sucharki, woda i gorzka czekolada. Czuję też ciągnięcie po bokach brzucha. To normalne? ;)

8p3o9jcgldbg45l0.png
    lprk3e5esrf55xps.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2017, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w drugiej ciazy tez mialam brzuszek praktycznie od razu :)

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • Tzofiya Znajoma

Wysłany: 30 sierpnia 2017, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazdroszczę, u mnie 6. miesiąc i prawie nic nie widać, bynajmniej nie tak jak bym chciała :/ W I trymestrze miałam okropne bóle i ciągnięcie w brzuchu, ale w moim przypadku było to poronienie zagrażające...

• kataloza Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2017, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W 2 ciąży widoczny już miałam w 3 miesiącu.

qtchpss6a5eugu3t.png
    qtchpss686b1ug9f.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ