SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne rozstępy jak sobie poradzić
Odpowiedz

rozstępy jak sobie poradzić

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej co używałyscie aby pozbyć się rozstępów mam z nimi ogromnu problem a teraz widze różowe pręgi wewnątrz ud :/

• mama hani Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja na rozstepu używam palmers ten co jest reklamowany w tv i jest bardzo dobry przynajmniej dla mnie rozstepy po pierwszej ciazy wyjasniały a teraz nowe sie nie pojawiaja. doskonale nawilza skure. dodatkowo uzywam tez zwykłej oliwki

relgh371nhvlv2le.png relggu1rbx6p0ulq.png
  • anadyjka Ekspertka

Wysłany: 8 stycznia 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem już po porodzie-nie miałam i mam żadnych rozstępów - smarowałam miej więcej od 6 mc rano i wieczorem zwykłą oliwką lub najtańszym kremikiem np.: Isana z Rossmannka :)

https://www.maluchy.pl/li-69881.png

"Najpiękniejszym klejnotem jaki kiedykolwiek włożysz na szyję, są rączki Twojego dziecka"
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kja tez uzywam palmers ale jak dla mnie taki sobie

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ