Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › W ciąży - ogólne › rozstępy jak sobie poradzić
Odpowiedz

rozstępy jak sobie poradzić

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej co używałyscie aby pozbyć się rozstępów mam z nimi ogromnu problem a teraz widze różowe pręgi wewnątrz ud :/

• mama hani Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja na rozstepu używam palmers ten co jest reklamowany w tv i jest bardzo dobry przynajmniej dla mnie rozstepy po pierwszej ciazy wyjasniały a teraz nowe sie nie pojawiaja. doskonale nawilza skure. dodatkowo uzywam tez zwykłej oliwki

relgh371nhvlv2le.png relggu1rbx6p0ulq.png
  • anadyjka Ekspertka

Wysłany: 8 stycznia 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem już po porodzie-nie miałam i mam żadnych rozstępów - smarowałam miej więcej od 6 mc rano i wieczorem zwykłą oliwką lub najtańszym kremikiem np.: Isana z Rossmannka :)

https://www.maluchy.pl/li-69881.png

"Najpiękniejszym klejnotem jaki kiedykolwiek włożysz na szyję, są rączki Twojego dziecka"
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kja tez uzywam palmers ale jak dla mnie taki sobie

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inozytol a kobieca płodność – wsparcie owulacji, metabolizmu i zdrowia hormonalnego kobiet

Coraz więcej kobiet w wieku rozrodczym zmaga się z zaburzeniami hormonalnymi, które utrudniają zajście w ciążę lub jej prawidłowy przebieg. Dlatego wiele par w czasie starań o dziecko decyduje się na wprowadzenie suplementacji poprawiającej kobiecą płodność. Jednym z najlepiej przebadanych składników jest inozytol, który – regulując gospodarkę hormonalną i cukrową – może zwiększyć szansę na zapłodnienie. Jak dokładnie działa i jakie inne skuteczne składniki wspierające płodność kobiet warto włączyć do codziennej suplementacji?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ