Seks w 25 tygodniu
-
Witacie, miałam 3,5 miesiąca przerwy w seksie, dzisiaj współżyłam z partnerem 2 razy dość długo. Mam zwiększone ruchy płodu, troszkę dzidzia się wierci. Czy to est normalne?
Dodam, że aktualnie biorę Luteinę, Nospę, Magnez, gdyż miałam twardnienia brzuszka. Byłam na obserwacji w szpitalu ale stwierdzili, że jest okej. Długość szyjki macicy z ostatniego badania 3,5 cm. -
Moze rozbudzilas troche dzidziusia mysle ze wszystko jest okej. Jezeli szyjka co sie nie skraca to nic dzidziusiowi nie grozi /tez biore luteine,nospe i magnez od 21tyg ,teraz 31 ale mimo to troche mam stracha przed skracajaca sie szyjkagrudzień2015 mama aniołka (*)
październik2017 mama Oskarka
maj2019 mama Mikusia
-
A to że dzidzia wierci się w dole brzucha, zawsze było wyżej. Plus lekkie pobolewanie w dole brzuszka, na wysokości wzgórka łonowego, momentami jakby rozbieranie, mam też tak jakby delikatne pulsowanie od dołu, przy wejściu do pochwy, dzisiaj w sumie cały dzień.. martwię sie
-
Możliwe że dzidzia tak się ułożyła i naciska na coś. W 25tygodniu możliwe że odczuwasz jeszcze nisko ruchy,bynajmniej ja na tym etapie ciąży rzadko wysoko czułam ruchy. Ale jeśli coś cię niepokoi to najlepiej udać się do swojego lekarza lub do położnej zadzwonic
selavy84 lubi tę wiadomość
grudzień2015 mama aniołka (*)
październik2017 mama Oskarka
maj2019 mama Mikusia
-