Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sesja noworodkowa
Odpowiedz

Sesja noworodkowa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Lexzona Znajoma

Wysłany: 25 października 2025, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.
    Dzisiaj moja dziewczynka kończy 14 dni. Nie miałam sesji ciążowej,nie umawiałam sesji nowordkowej i tak żałuje braku tej drugiej 😭😭😭 ponoć najlepiej robić taką sesje między 5-14 dniem życia właśnie-czy ktoś robił w późniejszym czasie?
    Czy taką sesję fotograf robi w domu czy też w studio? Co naszykować Maluszkowi do ubrania na taką sesje?

• Fabregasowa Autorytet

Wysłany: 26 października 2025, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlaczego nie zapytasz po prostu wybranego fotografa?😛

👩‍🦰1990🧔1986

Ja: niedoczynność tarczycy, po LEEP. PAI homo, MTHFR

10.2024 19t 🩷💔
    01.2025 cb
    12.2025 🩷🌈 41+1

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ