X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne sierpniówki 2015r. :-)
Odpowiedz

sierpniówki 2015r. :-)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • zasmucona Znajoma

Wysłany: 28 listopada 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy są już mamuśki z terminem na sierpień.?Ja mam termin na 3 sierpnia,

f2w3skjo5q1u5oj6.png
  • martaa14 Przyjaciółka

Wysłany: 28 listopada 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na ovu pokazuje mi na 1.08 - zobaczymy co mi powie jak pójdę do lekarza :)

m6jvo8rgtd70ljl9.png
    f2w3csqv3m15yhk0.png
  • jonka91 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję dziewczyny! Jest już zaczęty wątek Sierpniówek 2015 :)
    https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/sierpniowczki-2015,5013.html

Edka lubi tę wiadomość

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ