X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniówki 2019
Odpowiedz

Sierpniówki 2019

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Usiasia Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2018, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, nie wiem czy już ktoś założył taki wątek, jeśli tak to dajcie znać ale jestem w takim szoku, że nie mogę nic znaleźć na ten temat.
    Staramy się o dzieciątko od 4 lat. Mam niedoczynność tarczycy ale głównym problemem okazał się chyba gruczolak przysadki. Od lipca biorę leki na uregulowanie prolaktyny, powróciły regularne miesiączki (28dni) Dziś jest 31dzień mojego cyklu i test wyszedł pozytywnie... Nie wiem co robić jestem w szoku. Kiedy udać się do lekarza? Szczęśliwie tak się złożyło, że wizytę u endokrynologa mam jutro. Ciągle wydaje mi się, że testy coś źle pokazały, może to przez problemy z hormonami?

preg.png

28.11.2022 - II
    21.12.2022 - jest 💓
  • Angie1212 Ekspertka

Wysłany: 4 grudnia 2018, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/sierpniowki-2019,17164.html

h4zpyx8di03rzb31.png

Aniołek 22.03.2018r. 9tc [*]

zem3df9hktjtbque.png
  • Usiasia Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2018, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję ślicznie!

preg.png

28.11.2022 - II
    21.12.2022 - jest 💓
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ