X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniówki 2019
Odpowiedz

Sierpniówki 2019

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Usiasia Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2018, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, nie wiem czy już ktoś założył taki wątek, jeśli tak to dajcie znać ale jestem w takim szoku, że nie mogę nic znaleźć na ten temat.
    Staramy się o dzieciątko od 4 lat. Mam niedoczynność tarczycy ale głównym problemem okazał się chyba gruczolak przysadki. Od lipca biorę leki na uregulowanie prolaktyny, powróciły regularne miesiączki (28dni) Dziś jest 31dzień mojego cyklu i test wyszedł pozytywnie... Nie wiem co robić jestem w szoku. Kiedy udać się do lekarza? Szczęśliwie tak się złożyło, że wizytę u endokrynologa mam jutro. Ciągle wydaje mi się, że testy coś źle pokazały, może to przez problemy z hormonami?

preg.png

28.11.2022 - II
    21.12.2022 - jest 💓
  • Angie1212 Ekspertka

Wysłany: 4 grudnia 2018, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/sierpniowki-2019,17164.html

h4zpyx8di03rzb31.png

Aniołek 22.03.2018r. 9tc [*]

zem3df9hktjtbque.png
  • Usiasia Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2018, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję ślicznie!

preg.png

28.11.2022 - II
    21.12.2022 - jest 💓
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ