Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniówki 2019
Odpowiedz

Sierpniówki 2019

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Usiasia Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2018, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, nie wiem czy już ktoś założył taki wątek, jeśli tak to dajcie znać ale jestem w takim szoku, że nie mogę nic znaleźć na ten temat.
    Staramy się o dzieciątko od 4 lat. Mam niedoczynność tarczycy ale głównym problemem okazał się chyba gruczolak przysadki. Od lipca biorę leki na uregulowanie prolaktyny, powróciły regularne miesiączki (28dni) Dziś jest 31dzień mojego cyklu i test wyszedł pozytywnie... Nie wiem co robić jestem w szoku. Kiedy udać się do lekarza? Szczęśliwie tak się złożyło, że wizytę u endokrynologa mam jutro. Ciągle wydaje mi się, że testy coś źle pokazały, może to przez problemy z hormonami?

preg.png

28.11.2022 - II
    21.12.2022 - jest 💓
  • Angie1212 Ekspertka

Wysłany: 4 grudnia 2018, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/sierpniowki-2019,17164.html

h4zpyx8di03rzb31.png

Aniołek 22.03.2018r. 9tc [*]

zem3df9hktjtbque.png
  • Usiasia Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2018, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję ślicznie!

preg.png

28.11.2022 - II
    21.12.2022 - jest 💓
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy to nie wszystko: Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą.

Co najmniej dwa fakty na temat folianów i suplementacji przed ciążą naprawdę Cię tu zaskoczą. Zebraliśmy najczęstsze pytania naszej społeczności i na ich podstawie stworzyliśmy kompletny, oparty na badaniach przewodnik po mądrej suplementacji. Jeśli myślisz, że „zacznę brać coś po pozytywnym teście” - koniecznie sprawdź, dlaczego nauka mówi coś zupełnie innego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ