X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne skaner na lotnisku w ciąży
Odpowiedz

skaner na lotnisku w ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Babydream Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! Jestem w 8 tygodniu ciąży.
    Mam pewne zmartwienie...leciałam wczoraj samolotem i przechodziłam na lotnisku przez skaner (nie przez bramkę, tylko skaner z uniesionymi rękoma do góry). Boje się że mogło to zaszkodzić dziecku :(
    Wiecie coś na ten temat?

ex2bcwa1570qltn4.png
  • Babydream Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo proszę o odpowiedź, tak się boję.... :(

ex2bcwa1570qltn4.png
  • Laurka Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To nie reaktor jadrowy, spokojnie.

08.02.2015 Luna
    28.07.2017 Gaja
    21.09.2019 Enya
  • Brunetka Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2016, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babydream wrote:
    Hej dziewczyny! Jestem w 8 tygodniu ciąży.
    Mam pewne zmartwienie...leciałam wczoraj samolotem i przechodziłam na lotnisku przez skaner (nie przez bramkę, tylko skaner z uniesionymi rękoma do góry). Boje się że mogło to zaszkodzić dziecku :(
    Wiecie coś na ten temat?

Babydream, ale czego się boisz?

w4sqdqk37ek35kuj.png
  • Olafasola Ekspertka

Wysłany: 14 lipca 2016, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w ciągu doby przeszłam na 3 lotniskach przez skaner i spokojnie mały urodził się zdrowy i silny bez żadnych defektów, w sklepach też przechodzisz przez bramki, w około masz wifi i też dziecko jest ciągle poddane na jakieś promieniowanie. Nie da się tego do końca uniknąć

• vitoria Autorytet

Wysłany: 17 września 2016, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi straznicy na lotnisku mowili zebym przeszla obok bo w ciazy sie nie powinno przechodzic przez bramke. Na 3 loty za kazdym razem proszono bym przeszla obok, choc sama nie mialam o tym bladego pojecia.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ