Skarpetki dla malucha
-
Witajcie!
Czy ktoś mógłby polecić firmę, która produkuje ładne skarpetki dla dzieci z 100% bawełny? Mówiąc ładne mam na myśli we wzorki 😉
Ewentualnie jakiś inny skład, który sprawdził się u waszych dzieci, którym bardziej pocą się stopy?
Najlepszy skład kolorowych skarpet które widziałam to 80% bawełny plus poliester. Znalazłam jedna czy dwie firmy ze 100% ale maja takie dosyć mdłe kolory (moja córka z tych, którzy jednokolorowych ubrań nie uznają) -
Byle nie w Pepco, kupowałam tam ostatnio i niestety jakość dziecięcych jest tak samo kiepska jak jakosć skarpetek dla dorosłych. Już po pierwszym praniu skarpety zmechacone i nie wygladały zbyt dobrze.
Domieszka poliestru nie jest taka zła o ile jest to jedynie domieszka. Nie powinno się tego poliestru dodawać zbyt wiele bo faktycznie skarpetki mogą nie wyglądać zbyt dobrze i nie być wygodne.
Sama ostatnio zamawiam glównie przez internet. Poczytaj sobie tutaj jak dopasować rozmiar skarpet dziecięcychWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2021, 16:42
-
ja kupuje teraz tylko polskie ubranka sa duzo lepsze, skarpetki niemowlęce zamawialam z fazymazy cena taka sama jak w pepco a sa duzo lepsze jakosci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2021, 11:29
-