X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Skierniewice, Żyrardów i okolice
Odpowiedz

Skierniewice, Żyrardów i okolice

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Renes Przyjaciółka

Wysłany: 6 lutego 2019, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    jest tu ktoś ze Skierniewic, Żyrardowa lub okolic? Jeśli tak, gdzie planujecie poród? Przeprowadziłam się niedawno i jestem zielona. Czytałam w internecie pozytywne opinie o szpitalu w Głownie, o skierniewickim i żyrardowskim raczej nic dobrego... Czy faktycznie jest tak źle?
    Jakiego ginekologa możecie polecić, czy faktycznie najlepiej dojeżdżać do Warszawy do specjalistów?

m3sxyx8dxjr56vmf.png
  • Wowka Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2019, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2020, 21:38

Renes lubi tę wiadomość

Julia ❤
    3ffafe9500.png
    Jano ❤
    c2513a0522.png
  • Renes Przyjaciółka

Wysłany: 6 lutego 2019, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie zastanawiało mnie to, czy dojazd do Warszawy od nas to nie będzie za długo. To moja pierwsza ciąża i boję się, że za późno się ogarnę. :D Jak koleżanki oceniały opiekę i warunki w Żyrardowie w szpitalu? Ostatnio byłam na badaniach w CZMZ i byłam przerażona warunkami. Ja wiem, że zabytek itd., ale jakoś ten odpadający tynk mnie trochę niepokoi. ;D

m3sxyx8dxjr56vmf.png
  • Wowka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2019, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2020, 21:39

Julia ❤
    3ffafe9500.png
    Jano ❤
    c2513a0522.png
  • Renes Przyjaciółka

Wysłany: 7 lutego 2019, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie zastanawia mnie to, że nie przyjmują ciąż powikłanych. U mnie co prawda nie ma szczególnych powikłań obecnie, ale mogą być problemy później, bo mam dwunaczyniową pępowinę i dziecko ma niewielką wadę serca. Nie wiem czy zauważą problemy z tym związane, jeżeli jednak takowe wystąpią, albo czy będą gotowi na jakieś działania w razie czego.

Z tym "wyrabianiem się" na dyżurze lekarza to niezła paranoja. :/

m3sxyx8dxjr56vmf.png
  • Wowka Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2019, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    )

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2020, 21:39

Renes lubi tę wiadomość

Julia ❤
    3ffafe9500.png
    Jano ❤
    c2513a0522.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ