X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SPRZEDAM
Odpowiedz

SPRZEDAM

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anytram Ekspertka

Wysłany: 8 października 2020, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WITAJCIE KOCHANE Przede wszystkim serdecznie gratuluję Wam wszystkim upragnionych ciąż, zwłaszcza tym, które starały się długo, rośnijcie zdrowo❤️
    Sprzedam za grosze wszystko co jest mi już zbędne a mianowicie:
    Tantum Rosa 10 saszetek nowe, nieotwarte - nie przydało się
    Spray do odkażania ran nowy nie otwarty, również się nie przydał
    Koszula do karmienia rozmiar L niebieska w kropeczki chętnym wyślę zdjęcie, założona raz bo niestety ciasna
    Jeśli tak jak mnie któraś niestety dotknęła cukrzyca ciążowa mam paski do glukometru i paski do mierzenia ciał ketonowych w moczu
    Książka karmienie dziecka brazelton
    Książka Tracy Hogg język niemowląt
    Pościel do wózka z prześcieradełkiem i ochraniacz na szczebelki za grosze
    Mleko bebiko 1 nieotwarte, długa data kupione na wszelki wypadek.
    Wszystko oddam za grosze najlepiej większość jednej osobie, żeby się opłacało płacić za przesyłkę gratis mogę dorzucić podkłady i majtki poporodowe XL prawie pełne paczki. Zapraszam na priv

147d3f1af2.png[/url]
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ