X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne sprzedam clexane 0,4 i 0,8
Odpowiedz

sprzedam clexane 0,4 i 0,8

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • myszka11 Nowa

Wysłany: 31 sierpnia 2024, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprzedam pozostałe po leczeniu:
    clexane 0,4 mg - 1 opakowanie 10 szt. + 9 sztuk - cena za całość 100 zł - termin ważności 07/2026
    oraz 0,8 mg - 1 opakowanie + 5 sztuk - cena za całość 150 zł - termin ważności 08/2025
    mój email: [email protected]
    możliwa wysyłka do paczkomatu lub odbiór osobisty W-wa Śródmieście

• Patrycjaaaaaa Debiutantka

Wysłany: 2 września 2024, 04:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej napisałam maila 😉

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ