X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne sprzedam clexane 0,4 i 0,8
Odpowiedz

sprzedam clexane 0,4 i 0,8

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • myszka11 Nowa

Wysłany: 31 sierpnia 2024, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprzedam pozostałe po leczeniu:
    clexane 0,4 mg - 1 opakowanie 10 szt. + 9 sztuk - cena za całość 100 zł - termin ważności 07/2026
    oraz 0,8 mg - 1 opakowanie + 5 sztuk - cena za całość 150 zł - termin ważności 08/2025
    mój email: [email protected]
    możliwa wysyłka do paczkomatu lub odbiór osobisty W-wa Śródmieście

• Patrycjaaaaaa Debiutantka

Wysłany: 2 września 2024, 04:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej napisałam maila 😉

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ